Blogolunk / Egészség

A vízkezelés egy egyszerű népi gyógymód, amely számos betegségtől segíthet megszabadulni

loading...

Minden nap reggel éhgyomorra, reggeli előtt, igyon sima, szénsavmentes ivóvizet. Gyakran hallani ajánlásokat, hogy sima víz helyett citromos vizet igyunk, és ez egyre inkább egészséges szokássá válik. A japánok azonban kifejlesztették saját módszertanukat, amely számos betegséget gyógyít, vagy enyhíti a tüneteket egyszerű vízzel.

A japán orvoslás ajánlásai szerint a tiszta víz fogyasztása segít az olyan betegségek gyógyításában, mint a fejfájás, hányás, székrekedés, gyomorhurut, hasmenés, erjedés miatti hasi fájdalom, fül-, torok-, orr- és asztma és más betegségek.

Az ilyen és más betegségek kezelésére, illetve a betegség tüneteinek enyhítésére a vizet a következő sorrendben kell inni:

Reggel, közvetlenül ébredés után, éhgyomorra igyon meg 4 kis csésze sima vizet (egyenként 160 ml) szobahőmérsékleten. Ezt a fogmosás előtt kell elvégezni.

Moshat fogat, de további 45 percig tartózkodjon az ételektől és italoktól (só, tea, kávé).

loading...

Reggeli után 2 órán át nem szabad enni vagy inni.
Tipp: Ha nehéz egyszerre ennyi vizet meginni, kezdetben felére csökkentheti az elfogyasztott víz mennyiségét, majd kényelmes tempóban növelheti a mennyiséget.

A sima vízzel történő kezelés menete különböző betegségek esetén eltérő. Vannak bizonyos ajánlások és gyakorlatok:

Gyomorhurut esetén 10 napig vizet kell inni – a fájdalom csökkenése egyértelmű lesz. A betegség súlyosbodása azonban még mindig lehetséges. Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy a gyomorhurut oka a Helicobacter pylori baktérium lehet. A modern orvosok általában kifinomult antibiotikus terápiát javasolnak a betegségtől való megszabaduláshoz. De mindenesetre először próbáljon meg vizet inni a gyomor-bélrendszer javítására, majd kezdje meg a kezelést orvos irányításával.

Reális, hogy 10 nap alatt megszabaduljunk a székrekedéstől. A 2-es típusú cukorbetegség 30 nap alatt visszafordítható. Magas vérnyomás esetén tanácsos 30 napig éhgyomorra sima ivóvizet inni ebben a rendszerben.

Ha vizet iszik, nem kell számolni a napokat. Jó, ha a mindennapi vízivás életre szóló szokássá válik az Ön számára. A mindennapos vízivás nemcsak abban segít, hogy megszabaduljon számos betegségtől, hanem abban is, hogy megelőzze azok kialakulását.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial