Blogolunk / Szépség / Tippek

A szépség nem luxus többé! A kozmetikai cégek legnagyobb titka a MARULA olaj.

A szépségiparban az elmúlt évek egyik legnagyobb titka a MARULA olaj. 2008 óta több millió dollárt költöttek a vállalatok az olaj előállítására miután kiderült, hogy milyen különleges hatásai vannak. Ez egy Afrikából származó fa gyümölcséből nyert olaj melyet ott már évszázadok óta használnak szépítő és gyógyszerként. Szépségünkre gyakorolt hatása sokoldalú és hatásosabb sok más olajnál.

BŐR

 

fbdfbdbc6

1. Antibakteriális

Míg a teafaolaj népszerű a problémás bőr kezelésében de erősen irritáló lehet addig a marula olaj egy nagyszerű alternatíva, mert antimikrobiális és gyengéd egyszerre. Hatékonyan veszi fel a harcot a pattanásokat okozó kórokozokkal szemben. Kezelhetők vele még kelések, égések és sebek.

2. Hidratálás

Marula olaj gazdag egészséges zsírsavakban, mely megakadályozza a bőr vízhiányosságát és jó nedvességtartó képessége van. Tehát szabályozza bőrünk vízháztartását ami fontos, hogy feszes és rugalmas maradjon.

3. Fényszűrő

Gazdag antioxidáns tartalma védi a bőrsejteket a durva UV sugárzástól és megelőzi a bőrrák kialakulását. Gyulladásgátló tulajdonsága pedig enyhíti a nap által okozott irritációt.

4. Bőrsejtregeneráló fiatalító és öregedésgátló

Marula olaj segít kezelni a bőr hiperpigmentációját, köszönhetően az antioxidánsainak segíti a bőrsejt regenerálódást, kezeli az elváltozásokat zsírjai feltölti a ráncokat. Bőre rugalmas és fiatalos lesz.

HAJ

 

hgfxsbxcbx8

 

5. hajápoló

A hajat puhává és kócmentesen simává varázsolja és megvédi a káros környezeti hatásokkal szemben. Hő és fényvédelmet nyújt.

KÖRÖM

 

bxbcxbx4


6. köröm és bőrápoló

Hidratáló tulajdonsága enyhíti a száraz, repedezett bőrt, erősíti a körmöket és puhítja a körömágyat.

 

Használja ezt a szépségelixírt önmagában, vagy tegyen néhány cseppet kedvenc arc- test és hajápolójába.
Figyelem!
Ha allergiás a diófélékre használat előtt a biztonság kedvéért végezzen egy cseppnyi tesztet.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial