Érdekesség

50 év után szinte elképzelhetetlen változások kezdődhetnek egy nő életében- Kövesd ezeket a szabályokat

Az idő nagyon gyorsan elrepül, minden változik, de az előítéletek fennmaradnak. Itt az ideje, hogy megváljunk tőlük, különösen, ha elmúltunk 50 évesek.

Sokan úgy gondolják, hogy az 50 évesek öregek. Tévednek. A WHO besorolása szerint az úgynevezett öreg kor 75 év felett kezdődik, míg 60 év után az öregedés koráról, addig 45 és 60 év között középkorúságról beszélhetünk, tehát az 50 évesek az „erők virágzásának” szakaszában vannak. Az 50 éves nők igazából nem öreg, hanem érett korú hölgyek.

fghgfhgveti0q

Érett nők 50 felett

Ismeretes, hogy az alábbi szabályokat még II. Erzsébet brit királynő is betartotta. Amikor elérte ezt, az ifjúkor és az öregkor között lévő átmeneti időt, megváltozott a világról alkotott felfogása. Mindent teljesen más szemmel látott, és tökéletesítette a boldog életre való törekevésének módszereit.

Rendkívül gyönyörűnek és boldognak nézett ki és néz ki mind a mai napig és valószínűleg az is. Íme, ő a következőket tanácsolja:

1. Hagyjunk fel a diétával

A diéta nem működik, hiszen rossz hangulatot okoz, és pontosan ellentétes hatást vált ki: súlyveszteség helyett súlygyarapodásról beszélhetünk a diéta végeztekor, és amikor már nincs erőnk a folyamatos diétát folytatni, a legszívesebben megszabadulnánk ettől a kellemetlenségtől.

Egyszerűen csak helyesen kell táplálkozni, élvezni a természet adta ajándékokat, melyeket az élelmiszerek formájában nyújt át nekünk. A táplálkozás túlzott szabályozása, kellemetlenné tétele, azaz a diétázás túlzásba vitele sosem segített igazán.

fghfghgfhoveti1

2. A szürke hajról…

A haj festése teljesen normális dolog. Mindig jót tesz, ha kísérletezel újabb frizurákkal, megpróbálod megjelenésedet javítani, vagy csak egyszerűen kísérletezni vele. Viszont a hajfestésnek ne csak az legyen a kiváltó oka, hogy eltüntesd az ősz hajszálakat.

Ez esetben minden hajfestés előtt csak azon fogsz keseregni állandóan, hogy csak sikerüljön az öregedés folyamatát valahogy elrejteni.

ghghgfhoveti2

3. Az a fontos: most tedd meg!

Ne a „majd” legyen a fontos, hanem a most. Igazából nincs mire várni, nincs idő a dolgok tologatására. Gondold újra a prioritásokat! Mint minden embernek, neked is vannak álmaid, vágyaid. És igen, ezek valóban fontosak, de sok rutinszerű házimunka, probléma ne legyen a „sürgős” kategóriában. Az igazi álmok megvalósításának ideje elérkezett. Kezd el hát már most.

fghfghgfhveti3

4. Fogadd el a hibáidat

Ne szégyenkezz miattuk, te már messze nem egy kislány vagy. Bátran elmondhatod barátaidnak, ismerőseidnek az összes tévedésedet, amiket életedben elkövettél. Még jobb, ha mindezt kellő öniróniával teszed. Meglátod, te magad is jobban érzed majd magad.

hfghfghfveti4

5. Foglalkozz végre magaddal is

A gyerekek, unokák, férj. Ezek az emberek valóban nagyon fontosak számodra, és mindent meg is kell tenni, hogy ők is boldogok legyenek. A velük való kapcsolat a te odaadásodon alapul. Viszont ezek a kapcsolatok nem lehetnek egyoldalúak. A valódi belsőséges kapcsolat mellett az igazi közeli rokonoknak támogatniuk is kell egymást az önmegvalósítás útján. Időd 50%-át fordítsd magadra, hiszen a körülötted lévők is pontosan így tesznek. Ezt nevezik kiváló egyensúlynak

gfhfghgoveti5

6. Ne éld át még egyszer azt, amit már egyszer megéltél

Értsd ezt a szó szoros értelmében is. Módosítsd az útvonaladat, amikor hazafelé tartasz, mondjuk a boltból. Az agyad a rutinná vált dolgokat, a világra való rátekintést erős idegi hálókba raktározza el. Rázzad fel az agyadat, és ez segít abban, hogy teljesen más szemmel nézhess a világra és elkezdhess újra tanulni.

fghfghgfhveti6

7. Ne aggódj mások véleménye miatt

Ne feledkezz meg a következőről: soha sem fogsz tetszeni mindenkinek. Sokkal jobba a saját lelkiismereted szerint cselekedni, mint mások véleménye szerint. És helyénvalóbb is. Amikor felhagysz az azon aggódással, hogy ki mit gondol rólad, a világ megváltozik a szemedben és a hozzáállásod a világhoz rögtön kellemesebbé válik.

ghfghfghfveti7

8. A pénztelenség nem igazolja a semmittevést

Vannak olyan emberek, akiknek valóban annyi pénze sincs, hogy élni tudjanak. és vannak olyanok is, akik a pénztelenséget, mint ürügyet használják fel arra, hogy semmittevésüket, henyélésüket igazolják. Amikor egy nagyszerű ötlet születik, valami megmagyarázhatatlan csoda folytán mindig akad pénzügyi forrás a megvalósíthatóságára. A világmindenség válaszol a kérdésre.

fghgfhfghveti8

9. Higgy a szerelemben

A szerelemnek állandó állapotnak kell lennie. A szerelem nem függ az életkortól. Gondolj csak bele: Brad Pitt most 53 éves és újra szabad férfi. érted a célzást, ugye?

fghfghfghoveti9

10. A lehetetlent, mint fogalmat kizárhatod az életedből

Légy realista: a lehetetlent követeld. Ha korábban valamiért a belső elhatározásoddal gondod akadt, most, 50 után már ki kell tudnod szabadulni ezen fogságból, és megmutatni az érett nő minden előnyös tulajdonságát.

zjhfveti10

A nők öregedése természetes folyamat. Ettől nem is kell félned. De mindig legyenek a fejedben Phyllis Schlossberg szavai: „A szép fiatalkor sokaknak megadatik, de a szép öregkor csak a kiválasztottaknak”. Légy te is ezen kiválasztottak egyike.

Ha ez a cikk arra ösztönöz, hogy te is előrelépj, akkor ez már maga egy csodás eredménye annak, hogy elolvastad. Oszd meg ezeket a gondolatokat barátaiddal, ismerőseiddel is a közösségi hálókon.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: bidista.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial