A Budwig protokoll a lenmagolaj és a túró keverékének használatán alapul. Azt is felismerte, hogy az úgynevezett “egészséges” diéták, a zsíroktól megfosztva, többet ártanak, mint használnak, Megszüntette az egészségtelen zsírokat és ételeket, amelyek csökkentik az oxigén szintjét, és az egészséges, gyógyító élelmiszerekre koncentrált. Kiemeli a napfény hatásának fontosságát, mivel ez a D3 természetes forrása – és megfelelő mennyiségben rákellenes vitamin.

A Budwig-féle rákellenes gyógymód

loading...

Dr. Budwig gyógymódja két szakaszból áll. Az első szakasz természetes folyamat, ahol a túróban lévő szulfhidrilcsoportok és a lenmagolajban lévő telítetlen zsírsavakhoz kötődnek egymáshoz. Dr. Budwig úgy találta, hogy a szervezet a lenmagolajból a pontos mennyiségű Omega-3-t szintetizálja, amire a szervezetnek szüksége van. “Ezeknek a zsírsavaknak a hiányában a légzőszervek nem képesek működni, és a személy megfullad, még akkor is, ha oxigénben gazdag levegőt kap. Ezeknek a telítetlen zsírsavaknak a hiánya számos fontos funkciót hátráltat. Először is csökkenti a rendelkezésre álló oxigén felvételét. Nem tudunk túlélni levegő és élelmiszer nélkül; És ezek nélkül a zsírsavak nélkül sem tudunk túlélni. ” Az általa tervezett gyógymódot általában szájon át fogyasztották, de végstádiumú esetekben Dr. Budwig a lenmagolajat eném formában adagolta.

A Budwig-módszer második szakasza egy speciálisan tervezett étrend körül forog, amelyet legalább 6 hónapig kell követni.

A megoldás!

Keverjünk össze 1 evőkanál lenolajat és 2 evőkanál szerves, alacsony zsírtartalmú túrót 50 kg testsúlyonként. A dózist azonban az egyedi tünetek és a betegség súlyossága szerint kell beállítani.

Egy percig keverd a lenmagolajat és a túrót egy merülő keverővel, ne próbálkozzon manuálisan. Csak egy keverőgép adhatja meg a szükséges konzisztenciát. Ezután egy csésze kávéhéjba néhány evőkanál barna vagy aranyfehér magot kell darálni egy percig, hogy egy levegős, port kapjunk. Öntsük a keveréket egy tálba, és adjunk hozzá olaj- és túró keveréket. Mindent össze kell keverni egy fakanállal (nem fém), amíg össze nem keveredik teljesen. Vegyük be a gyógyszert naponta egyszer!

A táplálkozás és további tippek!

  • Mindenképp gondoskodj az elegendő mennyiségű napsütésről. Az elme és a test gyógyulásának ösztönzése érdekében;
  •  Csak tisztított vizet igyál a kúra alatt;
  • Iktasd ki a húst, a cukrot és az állati zsírt a táplálkozásodból;
  • Az elkészítést követően azonnal el kell fogyasztani az ételt;
  • Távolíts el minden előre elkészített ételt az étrendedből;
  • Frissen őrölt lenmagot 15 percen belül el kell fogyasztani;
  • Csak friss és bio gyümölcsöket és zöldségeket fogyassz;
  • Keverjük a túrót és a lenmagolajat 2: 1 arányban, és keverjük össze, amíg teljesen sűrű pépet nem kapunk;
  • Ne adjunk hozzá más összetevőket, amíg teljesen össze nem kevertük;
  • Ne fogyassz más gyógyszert a kúra alatt.

Budwig könyvei

Ahogy már említettük, Dr. Budwig hat könyvet írt a témában:

Az olajfehérje-szakácskönyve (Öl-Eiweiß-Kost) Sensei Verlag (2000)
Rák – A probléma és a megoldás (Krebs Das Problem und die Lösung) Sensei Verlag (1999)
A lenolaj, mint valódi segítség az arthritis, a szívinfarktus, a rák és egyéb betegségek ellen (Fette als wahre Hilfe gegen Arteriosklerose, Herzinfarkt, Krebs) 1972

És alább egy videó az angolul tudóknak:

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: aztbeszelik.com