Diéta / Tippek

A ruháid túl nagyok lehetnek rád, mindössze 30 nap múlva: próbáld ki ezt a 2 hozzávalót, amelyek segítenek lebontani a zsírsejteket!

Megmutatjuk neked, hogyan fogyhatsz gyorsan, de a fogyókúrás italt rendszeresen kell fogyasztanod, ahogyan az az előírásban szerepel. A leghatékonyabb, ha éhgyomorra fogyasztod, a kúrát ne hagyd abba idő előtt.

Ha úgy érzed, hogy mindent megpróbáltál, hogy lefogyj, de hiába, ne ess pánikba. Megmutatjuk a legjobb megoldást, ami hatni fog. Ez a fogyókúrás ital 2 hozzávalóból áll, aminek hatására gyorsan leolvadnak a plusz kilók. Csodaitalnak is nevezik, mivel a hatása már egy hónap alatt is érzékelhető.

A szervezetedben felhalmozódott vizet kihajtja, megszünteti a puffadást, kiűzi a méreganyagokat és lebontja a zsírsejteket. A fogyókúrás készítményhez szükséges hozzávalók alacsony áron beszerezhetőek és csak 5 percre van szükséged ahhoz, hogy elkészítsd. Ez a megoldás tökéletes a türelmetlenek számára, akik nem akarnak hónapokon át fogyókúrázni.

Hozzávalók:

  • 1 citrom
  • 60 g petrezselyemzöld
  • 60 ml víz

A citrom levét facsard ki és töltsd egy bögrébe, a felaprított petrezselyemzöldet tedd bele és öntsd rá a vizet.

A fogyasztása:

Ne felejtsd el, hogy éhgyomorra kell meginnod! Minden reggel idd meg a frissen elkészített italt 6 napon keresztül, utána 10 napig tarts szünetet, majd megismételheted a kúrát. A készítményt mindig 6 napig fogyaszd, majd 10 napig ne. Próbáld ki, már az első hónap folyamán fogyni fogsz!

Forrás: ketkes.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial