Egészség / Tippek

A rossz lehelettől tartósan megszabadulhatsz, mindössze ennek a használatával!

Sajnos az az igazság, hogy reggelente senki sem ébred úgy, hogy friss a lehelete. A baktériumok éjjelente elszaporodnak a szájban, mivel a nyálműködés nem olyan mint napközben. A nyál megtisztítja a szájat. Reggelente csak attól lehet friss a leheletünk ha fogat mosunk. Erős illóanyagú ételek fogyasztása után, mint a hagyma, vagy a fokhagyma kellemetlen lehet a leheletünk. A fogmosás ebben az esetben is segíthet. Rengeteg ember nem is tudja, hogy kellemetlen a lehelete. A szakemberek mérőeszközzel is meg tudják állapítani, hogy mennyire kellemetlen valakinek a leheletet.

Van egy otthoni módszer, amivel te is tesztelheted, hogy kellemetlen a leheleted, vagy sem. Tekerj egy gézdarabot a nyelvedre, ha sárga, vagy kellemetlen a szaga akkor gond van a leheleteddel. Ne aggódj, van egy módszer, amivel könnyedén felfrissítheted a leheleted.

Szódabikarbóna

Igen, jól olvasod, a szódabikarbóna az ami frissé teheti a leheleted. Azért hatékony, mert semlegesíti a nyelven és a fogakon összegyűlt savakat.

Így használd a szódabikarbónát:

  • Fél teáskanálnyi szódabikarbónát oldj fel vízben és öblögess vele.
  • Vizezd be a fogkefédet és mártsd bele szódabikarbónába, majd dörzsöld át vele a fogaidat.

Próbáld ki bátran, mert ezek a módszerek nagyon hatékonyak! Könnyű, olcsó megoldások, amelyek szinte azonnal felfrissítik a leheleted.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: bidista.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial