Egészség

A parlagfű, mint rákgyógyszer? A bükki füvesember elmondta az igazságot.

loading...
Szabó Gyuri bácsi, a “Bükki Füvesember” a szív-és érrendszeri betegségektől kezdve, a legkülönfélébb belsőszervi panaszokon át, a daganatos betegségekig, szinte minden emberi kór gyógyítására ismer egy vagy több gyógynövényt. Orvos-professzorok, vezető gyógyszerészek fordulnak hozzá tanácsért és rendszeresen tart előadásokat, továbbképzéseket a leendő, illetve a már praktizáló doktoroknak.

Hosszú évtizedek alatt megszerzett tudása mérhetetlen kincs, amelyből egy pici ízelítőt kaphat, aki megnézi hatalmas sikert aratott győri előadását.

“Ha a világon mindenki megtudná azt, amit az indiánok közöltek a franciákkal, jelesül, hogy a parlagfű, mintegy csodaszer minden betegségnél visszafordítja és normalizálja a szervezetben zajló rendellenességeket, azaz a betegségeket, akkor senki sem venne gyógyszert…”

Igen, például az immunrendszer gyors felerősítésével, macskakarom, parlagfű és egyéb gyógyfüvek használatával, vitaminokkal, vörös szőlőmaggal, antioxidánsokkal, odafigyeléssel, Szeretettel a rák kezdeti stádiumban TÖKÉLETESEN GYÓGYÍTHATÓ!

Legalábbis sokan ezt állítják, és egyre többen képviselik ezeket a nézeteket.

loading...

Szabó Gyuri bácsi is olyan természetes alternatívákban gondolkodott egész életében, melyek nem tartalmaznak káros anyagokat, és ami nagyon fontos, nem rendelkeznek káros mellékhatásokkal, mint számos mai modern orvosság.

Gyuri bácsi tanai sokak számára megosztók lehetnek,és meg lehet érteni egyes szkeptikusok véleményét is, ám azt meg kell jegyezni, hogy míg ezekbe a gyógynövényekbe senki sem hal bele, a kemoterápiába, a sugarazásba vagy a barbár műtétekbe már több millióan világszerte…

A lenti videóban az előadásában beszél arról, hogy a parlagfű – és sok más gyógynövény – akár a rák ellen is hatásos lehet.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: szupertanacsokbloghu.hu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial