Blogolunk / Egészség

A napraforgóolaj szopogatása valóban segít számos betegségen?

loading...

Ivancsenko professzor válaszol.

„Egyszer jártam Kínában. Az ottani Hagyományos Orvostudományi Intézetben tanultam, és tanúja voltam annak, hogy szinte minden betegnél növényi olaj szívását alkalmazzák. A módszer a következő: napraforgóolaj vagy mogyoróolaj, legfeljebb 1 evőkanálnyi, a száj elülső részén koncentráljuk, majd az olajat úgy szopogatjuk, mint egy cukorkát. Nem szabad lenyelni. A szopási eljárást könnyedén, szabadon, feszültség nélkül végezzük 15-20 percig.

Az olaj először besűrűsödik, majd folyékony lesz, mint a víz, és fehérré válik. Akkor kell kiköpni, amikor olyan lesz, mint a tej.

Ha a folyadék még mindig sárga, a szívási folyamat nem fejeződött be. Ebben az esetben folytatni kell. Szívás után öblítse ki a száját, és köpje ki a folyadékot. A nyálmirigyeken átszűrődött csírák tömegét tartalmazza. Ez a tisztítás egy erőteljes vértisztító eljárás. Naponta többször is elvégezhető.”

A kiköpött folyadék herpeszvírusokat, staphylococcusokat, streptococcusokat, candidákat, adenovírusokat és feltehetően rákmutációt okozó mutagén vírusokat tartalmaz.

Az elmúlt években bizonyítékokat találtak arra, hogy a növényi olajok szívásának hatásmechanizmusa ennél sokkal összetettebb. Nem véletlen, hogy segít az anginán, ahol a fertőzésnek látszólag semmi köze hozzá, a migrénen, fejfájáson, vastagbélgyulladáson, székrekedésen, hasi fájdalmon és még a magas vérnyomáson is.

loading...

E. Verhover és M. Nikiforov moszkvai tudósokat kezdte érdekelni ez a kérdés. Speciális vizsgálatokat végeztek neurológiai és más betegeken, és kiderült, hogy a növényi olaj szívása a paraszimpatikus idegrendszer izgalmi mechanizmusát váltja ki.

Mit jelent ez? Ugyanúgy, mint amikor étkezés közben gyomornedv szabadul fel, a paraszimpatikus rendszer beindul. Ezért a növényi olajos kezelés segít a paraszimpatikus idegrendszer túlgerjesztésével járó valamennyi állapot – stressz, magas vérnyomás, migrén, angina pectoris, Raynaud-szindróma és mások – esetén.

Az olaj szopogatása nyugtató és fájdalomcsillapító hatású, még rákos megbetegedések esetén is. Vannak azonban ellenjavallatok is. Az eljárást nem szabad elvégezni: gyomorfekély és nyombélfekély esetén, hasmenéssel járó krónikus bélgyulladás, alacsony vérnyomás, általános gyengeség – aszténiás állapot, depresszió, mentális betegségek” esetén.

Számos betegség gyógyítható így: fej- és fogfájás, arcüreggyulladás, homloküreggyulladás, csontvelőgyulladás, tromboflebitisz, krónikus vérbetegség, bénulás, isiász, ekcéma, epilepszia, szklerózis, magas vérnyomás, hipotenzió, mentális zavarok, alkoholizmus, daganatok, gyomor-, bél-, szív-, májbetegségek, női betegségek stb.

Kezelés: Tegyen 1 evőkanál növényi olajat (napraforgó- vagy mogyoróolaj) a szájába, és helyezze a fogai mögé, a nyelve hegyére. Ezután 15-20 percig szopogassa az olajat, mint egy cukorkát vagy egy bábut. Az olaJt soha nem szabad lenyelni! A szívási eljárás szabadon, feszültség nélkül történik. Először az olajat sűrűvé, majd olyan folyékonnyá kell tenni, mint a víz, majd a tejfehér folyadékot kell kiköpni. Ha a folyadék sárga, a szívási folyamat nem fejeződött be. Ebben az esetben növelje a szívási időt. Utána öblítse ki a száját, és mindenképpen köpje ki a vizet, mivel tele van baktériumokkal és bacilusokkal, lehetőleg öntse a WC-be, vagy ássa el mélyen a földbe.

A kezelést naponta egyszer lehet elvégezni, jobb, ha reggel, vagy kétszer – reggel éhgyomorra és este lefekvés előtt. A kezelés felgyorsítása érdekében naponta többször szívja az olajat. Az állandósult, krónikus betegségek kezelése közel egy évig is eltarthat.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial