Blogolunk / Tippek

Egyszerű tippek minden alkalomra

loading...

1. A céklát a legjobb mikrohullámú sütőben főzni. A folyamat sokkal tovább tart egy edényben. Ehhez hámozza meg a céklát, csomagolja be egy műanyag zacskóba, és tegye be a mikrohullámú sütőbe. A maximális hőmérsékleten a cékla körülbelül 5-7 perc alatt elkészül.

2. A lencse és a bab feleannyi idő alatt megfőzhető, ha cukrot (1 evőkanál literenként) adunk a fazékhoz.

3. A mikrohullámú sütő könnyebben tisztítható a következő speciális oldattal. Fél liter forró vízhez vegyen egy kanál szódabikarbónát és ugyanennyi ecetet. Keverje össze az egészet, és tegye be a mikrohullámú sütőbe. Csukja be a sütő ajtaját, és kapcsolja be a készüléket. A meleg oldat elpárologtatja és felpuhítja a falakon lévő zsíros vízkőlerakódásokat. Már csak a mikrohullámú sütő falát kell áttörölni egy szivaccsal.

loading...

4. Olvassza ki a hűtőszekrényt egy gyorsfőző segítségével. Tegyen egy műanyag csövet a kukta szelepére, majd forraljon vizet, és irányítsa a gőzáradatot a hűtőszekrényben lévő jégre. A kuktafőzőt a tűzhelyen hagyhatja, és akkor a víz nem fog sokáig hűlni, és a forró gőz elég gyorsan kiolvasztja a hűtőszekrényt.

5. Az átázott mobiltelefont nem kell egész nap hajszárítóval szárítani, vagy egyenesen a szervizbe menni. Elég, ha a mobiltelefont egy éjszakára rizzsel teli befőttesüvegbe tesszük. A gabona magába szívja a nedvességet, és a telefon megmenekül.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial