Blogolunk / Egészség

A hajdina a zsír első számú ellensége!

loading...

A nyers hajdina kefirrel reggel éhgyomorra valóban egy csodálatos egészségügyi recept, amely csodákra képes, és nagyon jótékonyan hat az egész szervezet tisztítására, ami nagyon fontos a fogyás, a hasnyálmirigy, a máj és más létfontosságú dolgaink szempontjából.

Csak ne ijedjen meg a „nyers” szótól. A hajdina nagyon „főtt” és ízletes lesz. Még finomabb, mint a hagyományosan vízzel készült.

Az ilyen főzés nélküli reggeli előnyeit nagyon hamar meg fogja érezni, ha legalább néhány héten keresztül minden reggel fogyasztja.

De még heti egy nap is, amikor éhgyomorra hajdinát eszik kefirrel, jót tesz a szervezetének, a hasnyálmirigy, a máj és általában az egész szervezet nagyon hálás lesz érte.
Végtére is, a teste kap egy nagy hatású tisztítást.

loading...

Tehát, hogyan kell főzni hajdinát.
Nehéz elképzelni ennél egyszerűbb főzési folyamatot.
Egy személyre 2 evőkanál nyers darát és 200 gramm kefirt vagy aludt tejet kell fogyasztani.

A hajdinát folyó víz alatt mossuk meg, és hagyjuk lecsöpögni.
Egy magas peremű tálba öntjük. Egy tál vagy egy kis salátástál nagyon jól megfelel erre a célra. 200 gramm kefirt vagy joghurtot öntünk rá, lefedjük egy fedővel vagy egy kis tányérral, és lefekszünk aludni.

Reggelre elkészül a nyers hajdina és kefir receptje, amely csodákat művel a fogyás és a szervezet tisztítása terén. Ha szigorú diétát tart, eheti magában is.
Az étel önmagában is finom.
De ízesítheti kaporral, kurkumával vagy édesköménnyel, ha szeretné. Vagy fogyaszthatja dióval, banánnal, almával és mézzel.
Egyen hajdinát és kefirt éhgyomorra, és legyen mindig szép, vidám és karcsú!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial