Blogolunk / Egészség

?5 hatékony infúzió izom-csontrendszeri betegségek esetén?

loading...

1. Cickafark gyógynövény infúzió

Vegyünk 1 evőkanál szárított cickafarkfüvet és 1 csésze forró vizet. Takarjuk le jól egy meleg takaróval, és hagyjuk állni szigorúan 1 órán keresztül. Ezután szűrje le, és vegyen be 1 evőkanálnyit naponta 3-szor, mindig étkezés előtt. Hatékony reuma, ágyéki fájdalom, neuralgia esetén.

2. Tinktúra a cserszömörce virágaiból

Szükség van 1 evőkanál közönséges cserszömörce virágkosárra és 1 csésze forró vízre. Fedjük le, és hagyjuk ázni pontosan 2 órán át. Az idő leteltével szűrje le a tinktúrát, és kezdje el szedni: 1 evőkanál naponta háromszor, ügyelve arra, hogy 20-25 perccel étkezés előtt fogyassza.

3. Zeller gyökér infúziója

loading...

Keverjünk össze 1 evőkanál friss zellergyökeret 2 csésze forró vízzel, és áztassuk 4 órán át. Szűrje le, majd rendszeresen vegyen be 1 evőkanálnyit naponta négyszer fél órával étkezés előtt.

4. Fekete retek tinktúra

Keverjen össze 1,5 pohár fekete reteklevet 1 csésze mézzel és 0,5 pohár vodkával. Adjunk a keverékhez 1 evőkanál sót, és keverjük össze. Vegyen be 1 kis pohárral ebből a tinktúrából alvás előtt. A keveréket reuma és csontritkulás esetén a fájdalmas területek bedörzsölésére is használni kell.

5. Zab főzete

Töltsön meg 1 csésze zabot 1 liter vízzel, és párolja addig, amíg a folyadék 1/4-e elpárolog. Szűrje le a főzetet, és naponta háromszor étkezés előtt vegyen be kb. 1,5 csészényit. A főzet kiváló ízületi fájdalmakra.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial