Szépség / Tippek

40 év fölött is törekedhetünk arra, hogy szépek maradjunk – Megmutatunk néhány lehetőséget a problémákra

loading...

A hölgyek mindig arra törekszenek, hogy külsejük ápolt és vonzó legyen és itt most nem a korról beszélünk, hanem a stílusról és a szépségről. Ahogy telnek az évek, a bőrünk ápolása is körülményesebb feladattá válik, hiszen több időt kell fordítanunk szépségápolásra nekünk hölgyeknek, ahhoz hogy a legjobb formánkat mutathassuk a külvilág felé.

Kedves hölgyeim, semmiképpen nem kell elkeseredni, hiszen nincs ok az aggodalomra, a 40 év fölöttiek is érvényesülhetnek, mert a helyes bőrápolás lehetővé teszi a szépség megőrzését!

1. A szemöldök ritkábbá, keskenyebbé válik

 

B7MJ0K A senior woman looking angry

Miért történik ez: a szőrszálak hullása a szemöldökből egy betegség megjelenését is jelentheti (pl. pajzsmirigy helytelen működése), vagy csak egy a korral járó jelenség. Mit kell tennünk? Fogyasszuk minél több vitamindús ételt.

2. Úgy gondolom a sminkem öregít

40-ev-folott-is-gyonyoru-lehetsz-megmutatjuk-a-problemaidra-a-megoldasokat2

Miért történik ez? Nem is gondolod! Az arcpúder lerakódik a ráncokra és így a ráncok jobban észlelhetőek. Mit kell tennünk? Vásároljunk krém állagú arcpúdert, amely vízalapú és egy szivacs segítségével kenjük az arcunkra, majd egy fültisztító pálcikával menjünk végig az összes ráncon, amivel lehúzhatjuk a fölösleges púdert. A legjobb módszer persze a ráncok halványítása.

3. Hirtelen karikásak lettek a szemeim

40-ev-folott-is-gyonyoru-lehetsz-megmutatjuk-a-problemaidra-a-megoldasokat3-740x450

Miért történik ez: az évek múlásával a szem körüli bőr elvékonyodik és átlátszóbbá válik, ezért egyre inkább láthatóvá válnak a bőr alatt lévő vérerek. Mit kell tennünk? Használjunk éjszakai krémet, amely retinolt tartalmaz (A vitamin) mert ez stimulálja a kollagén termelődését és erősíti a bőrt. A szem körüli karikákra használhatunk alapozót. A szem alatti karikák természetes módszerekkel is enyhíthetőek.

4. Az arcbőröm elveszítette a rugalmasságát

Woman checking herself for wrinkles in mirror

loading...

Miért történik ez: a bőr rugalmasságának az elvesztését a napsugarak káros hatása is okozhatja, vagy az előbbiekben említett bőr elvékonyodás. Mit kell tennünk? A jó minőségű ránctalanító krémek nem csak a ráncokat tüntetik el, de szebb is lesz tőle az arc.

5. Bármennyit is alszom mindig fáradtnak tűnik az arcom

40-ev-folott-is-gyonyoru-lehetsz-megmutatjuk-a-problemaidra-a-megoldasokat5-500x450

Miért történik ez: a kor előrehaladtával az arcbőr és az arcizmok is veszítenek a rugalmasságukból és a szem körüli bőr alatti zsírréteg úgynevezett, szem alatti táskákat képez a szemünk alatt. Ezek a táskák megjelenhetnek a lerakódott só vagy az alvás közben felvett helytelen pozíció miatt is. Mit kell tennünk? Ha alvás közben még egy párnát használunk pluszba akkor csökkenthetjük a szem alatti táskák kialakulását, reggel pedig hideg borogatással regeneráljuk a szem körüli bőrt.

6. Az arcom ápolása egyre több időt vesz igénybe

40-ev-folott-is-gyonyoru-lehetsz-megmutatjuk-a-problemaidra-a-megoldasokat6-700x450

Nekem nincs ennyi szabad időm! Miért történik ez: az arcbőr ápolása nem kell túlságosan komplikált feladat legyen, azért hogy ne vegyen igénybe sok időt, az is elegendő ha rendszeresen fényvédő krémet használunk. Mit kell tennünk: Mindig legyen a táskánkban fényvédőkrém, hogy egész napra védelmet nyújtson. Reggel használjunk antioxidánst tartalmazó krémet, este pedig retinolt tartalmazó krémet. Ezeknek a dolgoknak a használata nem vesz igénybe 5 percnél több időt!

7. Honnan kerül ránc az ajkaim fölé?

40-ev-folott-is-gyonyoru-lehetsz-megmutatjuk-a-problemaidra-a-megoldasokat7-740x450

Miért történik ez: Ha sohasem dohányoztunk és nem szeretünk szívószállal inni akkor is kialakulnak az ajak fölötti ráncok, néha egy észrevétlen arc mozdulattól is. Mit kell tennünk: erősítsük az ajak körüli bőrt olyan készítmények használatával amelyek kollagént, retinolt és hialuronsavat tartalmaznak.

8. Mit kell tennem az apró szőrszálakkal amelyek az államon és az ajkaim fölött jelentkeznek?

40-ev-folott-is-gyonyoru-lehetsz-megmutatjuk-a-problemaidra-a-megoldasokat8

Miért történik ez: 40 év fölött csökken az ösztrogén szint, így sötét színű szőrszálak jelennek meg az állon és az ajkak felett. Mit kell tennem: bármit csak ne borotvával távolítsuk el a szőrszálakat, mert a borotválás pontosan ellenkező hatást fog kiváltani, sűrűsödni fognak a szőrszálak és erősebbek lesznek. A gyantázás a legjobb megoldás. Ha a szőrszálak megjelenése rohamosan növekszik, akkor mindenképpen nőgyógyászhoz kell fordulni.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: bidista.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial