Egészség

4 hatásos orvosság az arcüreggyulladás ellen + egy egyszerű trükk, ami 20 másodperc alatt kitisztítja az arcüreget

loading...

Ezek a gyógymódok nagyon hatékonyak és nincsenek mellékhatásaik!

Az arcüreggyulladás nagyon veszélyes betegség, és sok stresszt és szenvedést okoz. Sajnos ez a fertőzés nagyon gyakori.

Az arcüreggyulladás olyan gyulladás, amely az arcüregek nyálkahártyáját érinti. Okozhatja megfázás, influenza, baktériumok vagy allergia.

Van természetes gyógymódunk az arcüreggyulladásra, és egy egyszerű trükk, amely 20 perc alatt kitisztítja az arcüregeket.

Az arcüreggyulladásra számos természetes és hatékony gyógymód létezik, mi pedig kiválogattuk a leghatékonyabb és legjobban javallott gyógymódokat:

1. Almaecet

Az almaecet kiváló orvosság az arcüreggyulladásra.

Az almaecet egyik leghatékonyabb felhasználási módja, ha 1 csésze langyos vizet összekeverünk 2 evőkanál ecettel és 1 evőkanál természetes mézzel. Igyon ebből az italból naponta 1-2 alkalommal 1 csészényit, és az arcüreggyulladás néhány napon belül megszűnik.

Az ecetes inhalálás is ajánlott: 200 ml vízhez adjon 100 ml ecetet, melegítse a tűzhelyen forrásig, de ne forralja fel. Lélegezzük be a gőzt orrunkkal, csukott szemmel és csukott szájjal.

2. Kurkuma

A Kurkumában található erős vegyületet kurkumin néven ismerik, és rengeteg gyógyító tulajdonsággal rendelkezik.

A kurkuma segít megtisztítani az arcüregeket és a légutakat. A kurkuma gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, és az arcüreggyulladás egyik leghatékonyabb természetes gyógymódjaként használható.

loading...

Oldjon fel 1 teáskanál kurkumaport forró vízben, és adjon hozzá egy csipetnyi fekete borsport. Naponta 1 csészényit vegyen be.

3. Só

Bár a fenti gyógymódok elegendőek lehetnek a sikeres gyógyuláshoz, a sóoldatos orröblítés is nagyon hatékony kezelés az arcüreggyulladásra.

Az oldathoz használjunk: 1/4 tk tengeri só vagy 1/4 tk normál só egy csipet szódabikarbónával és néhány csepp hidrogén-peroxiddal 1 csésze meleg vízhez.

Mossa ki az orrát minden nap, és megszabadul az arcüreggyulladástól.

4. Oregánó illóolaj

Ez az olaj nagyon hatékony orvosság az arcüreggyulladásra.

Az ezzel az olajjal való inhalálás gyorsan megtisztítja az orrmelléküregeket a nyálkától és csökkenti a gyulladást. Forrósítson fel vizet, és tegyen bele 3-5 csepp oregánó illóolajat, majd a gőzt az orrán keresztül lélegezze be, miközben a szemét és a száját csukva tartja.

Igyon elegendő tisztított vizet, hogy segítsen a szervezetének gyorsabban megszabadulni a nyálkától.

Szellőztesse gyakrabban otthonát, különösen hálószobáját.
Egy nagyszerű egyszerű trükk segít abban, hogy 20 másodperc alatt kitisztítsa a nyálkát az orrmelléküregekből:

Feszítse meg a nyelvét, és vigye fel a szájpadlásához, majd helyezze a hüvelykujját a szemöldöke közé, és gyakoroljon nyomást. Tartsa ezt a pozíciót körülbelül 20 másodpercig, és a nyálka intenzíven elkezd kiáramlani az orrmelléküregekből.

Nagyon egyszerű trükk, de ennek ellenére működik, és sokan alkalmazzák sikerrel.

Ha komoly egészségügyi problémája van, mindenképpen konzultáljon orvosával, mielőtt bármilyen népi gyógymódot alkalmazna.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial