Blogolunk / Egészség / Tippek

Tedd meg ezt az 5 egyszerű dolgot…és egészségesen kezdődik a napod!

A reggeli rutin tevékenységek szinte pontosan ugyanúgy zajlanak minden nap. Mindössze annyit kell tenned, hogy adj hozzá néhány egyszerű, de igen hatékony tevékenységet, és sokkal könnyebben fog kezdődni minden reggeled.

Most bemutatunk 5 olyan reggeli tevékenységet, amitől garantáltan energikusabban és jobb hangulatban kezdheted meg a mindennapi teendőket.

  • masszírozd a füledet

gjnmbcncnvcv8

Masszírozd a füledet, ez segít, hogy teljesen felébredj. Ezt tedd meg kora reggel, miközben még az ágyban fekszel. Alkalmazása stimulálja a fül érzékeny részét és pozitív hatást gyakorol a szervezetedre. Így energikusnak és élénknek fogod érezni magad.

  • Igyál egy pohár meleg vizet citrommal

cbnbmvmvbmv

Reggel a  kávé helyett az első dolog az legyen, hogy igyál egy pohár meleg vizet citrommal. Ez jót tesz az emésztőrendszerednek, a veséknek és a beleknek; ez segít eltávolítani a méreganyagokat a szervezetből; erősíti az immunrendszert – az előnyök egyértelműek. Elég ha egy negyed citromot használsz.. Ha megittad, várj 20.30 percet a reggeliig.

  • Tisztítsd meg a nyelved

nmvbmjgcbmjfgcnmbv

Mindannyian tudjuk, hogy meg kell tisztítani a fogakat naponta kétszer. De ez nem minden: hatalmas mennyiségű baktérium halmozódik fel a nyelveden, és ez vezethet rossz lehelethez, sőt fogszuvasodáshoz is. Semmi másra nincs szükséged, mint egy hagyományos fogkefére. Ezzel sikáld át óvatosan a nyelvedet fogmosás közben.

  • Egyél egy kanál mézet

bmvmvmncn

 

A méz feltölt energiával, serkenti a memóriát és az agyad termelékenységét, gyógyító hatással van a köhögésre, és enyhíti az allergiás tüneteket. Ezen okok miatt, kezd a napot egy kanál mézzel. Ideális esetben 10-15 perccel reggeli előtt fogyaszd.5. Mosd ki a szádat, hidrogén-peroxid oldattal

  • Mosd ki a szádat, hidrogén-peroxid oldattal

Miután befejezted a reggelit mosd ki a szádat, hidrogén-peroxid oldattal. Nincs benne semmi veszélyes, ha megfelelő arányban hígítod: Tegyél 5-7 csepp 3% -os oldatot 50 ml vízbe. Ez az eljárás segít, fehéríti a fogakat, megszabadít a rossz lehelettől és gyógyítja, védi az ínyt.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial