Színes

Úgy döntött, hogy elveteti gyerekét, de hirtelen történt valami, ami örökre megváltoztatta az életét…

A gyermeknevelés nem könnyű feladat, de egyedül gondoskodni és felnevelni egy gyermeket egy igazi kihívás. Teljesen érthető, hogy minden fiatal lány ettől fél a legjobban.

De ez a fiatal anyuka úgy döntött, hogy boldogan szembenéz az anyaság összes nehézségével!

f1

“Az emberek megjegyzik a születésnapokat, évfordulókat és más hasonló eseményekre is emlékezni szoktak. Én arra a napra emlékszem” – mesélte a lány. “Emlékszem a legapróbb részletekre is.” Két évvel ez a fiatal anyuka arra várt, hogy befeküdjün az abortuszklinika kórtermébe, hogy elvetesse gyerekét. Arra gondolt, hogy az abortusz az egyetlen megoldás abban a helyzetben amiben Ő van. De Istennek más terve volt vele…

Ott ült a kórházban és sírt. Aztán még ugyanaznap a következő sorokat írta:

f2

“Ma, voltam az abortuszklinikán. Már eldöntöttem, hogy elvetetem a gyereket, mivel barátom megcsalt és otthagyott és én nem akartam egyedül felnevelni egy gyermeket. Állandóan az volt a fejemben, hogy ez az egyetlen megoldás. Ott ültem és csak sírtam. Hallottam az embereket körülöttem viccelődni, nevetni és én olyan egyedül éreztem magam. Folyton csak az járt a fejemben, hogy “miért nem vettem fogamzásgátló tablettát. Nem lehet igaz!”

Biztos voltam abban, hogy nincs más megoldás.

f3

Aztán a fiatal lány sorra került, szólították a nevét. Ekkor valami hihetetlen dolog történt. A fiatal nő elővette pénztárcáját, hogy vegye elő a személyi igazolványát. Ekkor egy névjegykártya, amit pár nappal azelőtt egy fiatal házaspártól kaptt, leesett a földre. A hátoldalán egy szöveg volt a Bibliából:

Miután a lány elolvasta, tudta, hogy Isten ezáltal beszélt hozzá:

f4

“Ézs 41,10 – Ne félj, mert én veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok Istened! Megerősítlek, meg is segítlek, sőt győzelmes jobbommal támogatlak.”

A fiatal nő sírni kezdett és kiszaladt a kórházból és úgy érezte, hogy egy súlyos teher leesett a válláról.

Szült egy gyönyörű és egészséges kislányt.

f5

Jelenleg ez a nő úgy érzi, hogy Ő a legboldogabb anya a világon.

f6

Forrás: buzzblog.eu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial