Egészség / Tippek

Tedd ezt minden reggel! Egy taoista technika, amivel fogyhatsz és javul a veseműködésed!

Azt mindannyian tudjuk, hogy a séta egészséges, de csak kevesen sejtik, hogy a térden menés is egészséges. Ez a gyakorlat mindenki számára javasolt, nincs mellékhatása. Azok is kipróbálhatják, akiknek fájnak a térdei. Úgy tűnik, hogy a térdfájdalom, a hátizmok, lábizmok sorvadása miatt jelentkezik.

Térden járás

A gyakorlat segít a vese és májbetegségek kezelésében. A térdkörnyékén több olyan pont is van, amelyeket stimulálva a belsőszervek működését fokozhatjuk. A kínai gyógymódban ismert technika, szerintük ez egy valódi csodaszer, amely minden betegségre gyógyír. Ez a módszer hatékonyabbnak bizonyul, mint más gyógytornák. Napi 15-20 percen keresztül kell térden csúszni.

A földön kell végezni a gyógytornát, egy puha szőnyegen. Lassan mozogj, a térdkalácsodon. Ha fáj közben a térded, az normális dolog, próbáld meg az ágyon végezni a gyakorlatot. Amikor a térdízületeid megerősödnek, nem lesz fájdalmas a gyakorlat. Gyorsan fogyhatsz a combjaidról, ha minden nap végzed a gyakorlatot. Mivel a térd környékén a vese, a máj és a szem pontjai találhatóak, így ezeknek a szerveknek a működése javulni fog.

Azt mondják, hogy a térden csúszást csukott szemmel érdemes végezni, így még eredményesebb. A nem hétköznapi mozgásformától rövid idő múlva sokkal jobban fogod érezni magad.

Forrás: bidista.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial