Egészség / Érdekesség / Tippek

Szódabikarbónás sampon: A hajad gyorsabban nőhet tőle, mint bármi mástól!

Számtalan fantasztikus hatása miatt a szódabikarbónát ezernyi célra használhatjuk fel. Jó szolgálatot tesz a takarításnál, a főzésnél és számos betegséget is kezelhetünk vele. Minden egyes nappal egy új előnyét ismerhetjük meg!

Ez a hihetetlenül hasznos anyag javítja a haj minőségét, eltávolítja a samponok, balzsamok maradékát a hajszálakról és a fejbőrről, hosszantartó fényt ad a hajnak. Használhatjuk a megszokott sampont helyett is!

Ha azok közé tartozol, akik szívesen próbálnak ki otthoni praktikákat, mert szeretnék elkerülni a mesterséges anyagok káros hatásait, most megmutatjuk, hogyan készítsd el a saját samponodat, amivel csodás eredményeket fogsz elérni!

Talán eleinte kényelmetlennek fogod találni ennek a samponnak a használatát, mivel a hagyományos termékekkel ellentétben nem habzik. De idővel biztosan megszokod, hatásai pedig meggyőznek majd arról, hogy lecseréld rá a korábban használt samponodat!

Így készítsd el!

Egy kis tálban keverj össze szódabikarbónát és vizet 1:3 arányban. A mennyiséget igazítsd a hajad hosszához, tehát ha hosszabb a hajad, 3 evőkanál szódabikarbónát és 9 evőkanál vizet használj.

A keveréket felviheted száraz és nedves hajra is, a gyökerektől a hajvégekig. Hagyd hatni 1-3 percig, majd öblítsd le meleg vízzel!

Öblítsd le a hajad még egyszer, ezúttal almaecettel! Keverj össze 1 rész almaecetet 4 rész vízzel. Hogy a keveréknek jobb legyen az illata, adhatsz hozzá valamilyen illóolajat is. Hajtsd hátra a fejed, nehogy az almaecet a szemedbe csorogjon! Végül öblítsd le meleg vízzel a hajadat!

A kezelés első eredményeit már néhány hajmosás után tapasztalni fogod. A hajad hihetetlen sebességgel kezd el nőni, erős lesz, fényes és minden eddiginél egészségesebb!

 

Forrás:  bidista.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial