Blogolunk / Egészség

Segít szinte minden ínybetegségen, ugyanakkor szinte azonnal fehéríti a fogakat

loading...

Feloldja a fogkövet, és gyógyítja a szájban lévő apró sebeket, véd a parodontális betegségtől, az ínygyulladástól, a fogak gyökereinél lévő feketeségtől, a fogkőtől és a szájban lévő bármilyen fájdalmas állapottól, valamint a rossz lehelettől.

Egyszerű pasztát kell készítenie:

0,5 teáskanál szódabikarbónához adjunk 10-20 csepp hidrogén-peroxidot (gyógyszertár) és néhány csepp citromot. Kész a paszta!

Hogyan kell használni:

Mártsunk egy vattapamacsot a pasztába, és dörzsöljük be vele a fogakat és az ínyt kívül-belül. A citrom semlegesíti a szódabikarbónát és frissességet ad, a szódabikarbóna megtisztítja a fogakat a lepedéktől, a peroxid pedig fertőtlenít és fehérít.

loading...

Egy ilyen tisztítás után királynőnek érzem magam: a fogaim olyan tiszták, hogy úgy csillognak, mint a gyöngyök, és az enyhe citromillat vidám hangulatot ad.

Megelőző intézkedésként hidrogén-peroxid oldattal öblítheti ki a száját:

1-3 teáskanál peroxid 50 ml meleg vízben minden szájfájás esetén.
Nem kellemes az íze! De nagyon hasznos, és a fogfehérítés hatása rögzül, és a fogak akkor is fehérek maradnak, ha már nem mossa őket vattával. De ahhoz, hogy a fehérítő hatás megmaradjon, rendszeresen kell végeznie!

Azoknak is, akik úgy döntenek, hogy fogat mosnak ezzel a fogkrémmel, azt tanácsolom, hogy ne feledjék, hogy a 15 perces fogmosás után ne öblítsék le a fogakat, ne egyenek vagy igyanak semmit.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial