Blogolunk / Egészség / Tippek / Történet

Örömteljes nap, Romano atya 20 év után rátalált a rák egyik lehetséges ellenszerére !!!

loading...

Egy Romano Zago nevű pap Brazíliában fedezte fel ezt a természetes gyógymódot, miután 20 éve tanulmányozta az Aloe Vera növény hatásait. Észrevette, hogy hányan használják az különböző betegségek kezelésére. Annyira felkeltette az érdeklődését, hogy tanulmányozni kezde és könyvet is írt róla. Ebben a könyvben leírta, hogy a rák gyógyítható. Zago pap elmondta, hogy ez az orvosság segítette kezelni a vastagbél, – emlő, – csont és prosztata rákos megbetegedéseit, az agydaganatot, valamint leukémiát és számos más betegséget. Itt van a kezünkben a megoldás, csak alkalmazni kell!

Miután a növénynek rengeteg fajtája létezik, a legjobb eredmény érdekében az Aloe arborescens növény leveleire van szükség. Házilag is termeszthető így könnyen hozzáférhető.

Elkészítés:

loading...

30 dkg levágott levélre lesz szükség, megtisztítva a tüskéitől és megmosva. Ketté kell hasítani a szárakat és ki kell kaparni aprító vagy turmix gépbe az Aloe zselészerű nedvét. Adjunk hozzá 500 gr. mézet és 6 evőkanál brandyt vagy almaecetet. Alaposan turmixoljuk össze, majd tegyük zárható üvegbe és a fogyasztások között tároljuk hűtőben.

Adagolása:

Az orvosság kiegészítése lehet más kezelésnek és a kemoterápiának. 1 evőkanál fogyasztása ajánlott, naponta 3-szor, az étkezések előtt. Fokozatosan növeljük az adagot 2×3 evőkanálnyira, ezt ismételjük 12 napon át. Ezután tartsunk 10 napos szünetet, majd megismételhetjük a kúrát mindaddig, amíg a kívánt eredményt nem értük el.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial