Tippek

Öblítő készítése házilag. Olcsóbb mint a bolti

loading...

Mindannyian szeretjük, ha a ruháink tiszták és kellemes illatúak. A boltban kapható öblítők azonban tele vannak vegyszerekkel, amelyek károsak lehetnek. A szakértők szerint a kisbabák érzékeny bőrére a legkárosabb.

A kutatások szerint az öblítők akár allergiás reakciókat is kiválthatnak. A vegyi anyagok több öblítőben is nagy mennyiségben megtalálhatóak.

Óvatosnak kell tehát lennünk, amikor öblítőt veszünk, érdemes a természetes összetételűek mellett döntenünk, de akár mi magunk is elkészíthetjük a kellemes illatú, egészséges és olcsó öblítőt!

loading...

gjdfgfmkjlhjlfgdf

Öblítő készítése

Mire lesz szükséged:

  • 5-6 evőkanál szódabikarbóna
  • 250 ml forró víz
  • 1 liter almaecet
  • 20-30 csepp illóolaj (tetszés szerinti)
  • palack

Készítsd el:

Az öblítő pillanatok alatt kikeverhető. Először is szükséged van egy nagy műanyag palackra, az 5 literes a legjobb, mert a keverék eleinte habzani fog. A vizet, a szódabikarbónát és az almaecetet öntsd bele a palackba.

A készítmény habzani fog, de ne ijedj meg tőle. Amikor már nem habzik, add hozzá a kedvenc illóolajod, csavard rá a palack kupakját és rázd össze. Majd lazítsd meg a kupakot, mert ennek az öblítőnek jót tesz a levegő. 50 ml-t kell hozzáadnod a mosáshoz, hogy a ruhák tiszták és illatosak legyenek. Minden használat előtt rázd fel!

Forrás: bidista.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial