Érdekesség

Nostradamus jövendölése 4 csillagjegyre lesz pozitív hatással 2018-ban – Talán téged is érint

loading...

Nostradamus a 16. században élt híres francia csillagász, gyógyító és látnok volt. Nagy ismeretségre tett szert az emberiség történelmével kapcsolatban tett jóslatai alapján, amelyeket verses formában tett közzé. Sok predikciója nyert bizonyosságot. Többek között ilyen volt szeptember 11-e, a gazdasági válság, az olajválság és a globális felmelegedés is.

Meghatározó eseményeken túl a csillagjegyeknek is rendszeresen jósolt. A következő 4 csillagjegy erre számíthat a 2018-as évben.

Oroszlán

Az elmúlt időszakban sok fáradságos küzdelmet kellett megvívnod, de ennek búcsút inthetsz, mivel egy nagyon sikeres és eredményes időszaknak nézel elébe. A szerencse a te pártodra fog állni és bármilyen ötlet pattan ki a fejedből, ahhoz meglesz a szükséges lelki erőd és támogatásod is. Bármi sikerülhet, amibe belefogsz.

Skorpió

loading...

Jellemző rád, hogy könnyen lángra lobbansz és dühbe gurulsz. Ideje, hogy lejjebb vedd a lángodat és megpróbálj pozitív irányban változni lelkileg. A befelé fordulás és önmagad vizsgálata mások helyett jót fog tenni neked. Ha sikerül a belső növekedéshez vezető útra lépned, akkor mind a munkában, mind a szerelemben csodálatos dolgok várnak rád.

Bak

A munkád jelentős stressz forrásnak számít az életedben, ami miatt sokat aggódtál az elmúlt időszakban is. Ennek végre búcsút inthetsz, mert elérkezik a lecsendesedés ideje, amikor élvezheted végre a munkád gyümölcsét, olyan dolgokkal foglalkozhatsz, amiket valóban fontosnak tartasz, és a fejlődésedet szolgálják. Kevesebb, de értékesebb tevékenységeket végezhetsz majd, ami áradásul nagyobb jutalommal fog párosulni.

Vízöntő

Hosszú utat jártál be azért, hogy a szakmádban előre juthass és nevet szerezhess magadnak. Sok csatát megvívtál és rengeteg álmatlan éjszaka és gürcölés áll mögötted. Végre láthatod a fényt az alagút végén. Learathatod a babérjaidat, hiszen ebben az évben el fog érkezni a várva várt siker az életedben, nem beszélve arról, hogy a pénz is csak úgy áramlani fog majd feléd.

(Tudásfája)

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial