Blogolunk / Diéta / Egészség / Tippek

Miután elkezdtem ezt inni, nem híztam el újra…csak 2 hozzávaló szükséges…

loading...

A lenmagot már a Kr. e. 14. században is termelték és használták gyógyszerként. Erre bizonyíték, hogy az egyiptomi sírkamrákban a halottak mellett találtak lenmagokat, melyeket valószínűleg útravalónak szánták a túlvilági útra.

A lenmag használata a modern táplálkozásban kiemelkedő. Az egyre több túlfinomított élelmiszer között a feldolgozatlan lenmag szinte egyedülálló. A legtisztább és legtöbb esszenciális olajat tartalmazza, amire a szervezetnek szüksége lehet. Ezzel a tulajdonságával ez egyik legértékesebb táplálékunkká válhat. Az emberi szervezet sejtjei, amelyek lenolajat tartalmaznak, sokkal ellenállóbbak, mindenféle szempontból kevésbé sebezhetők, mint a közönséges zsírokkal ellátott test.

Képes csökkenteni a megemelkedett vércukorszintet a vérben, így csökkentve az étvágyat.

loading...

Továbbá, ha elkezdjük inni képes teljesen megtisztítani a beleket, elnyeli a tápanyagokat és gyorsan eltávolítja a toxinokat.

Ez, a lenmag karcsúsító ital, nagyon erős, és mindenek felett 100% -ban természetes, és nincs semmilyen mellékhatása. Tehát készülj fel, hogy az étvágyad jelentősen csökkenni fog, és ugyanakkor, a szervezeted is tisztítja.

Hozzávalók:

  • Három evőkanál lenmag
  • Egy liter forralt víz

Elkészítés módja és fogyasztás:

Fogj egy termoszt, tedd bele a 3 evőkanál lenmagot. Forrald fel a vizet és öntsd azt is a termoszba, majd jól zárd le, és hagyd így egész éjszakára. Másnap az étkezések előtt fogyassz belőle 1 csészével. Tedd ezt 10 napon keresztül, majd szüneteltesd pár napig. Fogyaszd addig, míg el nem éred a kívánt hatást.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial