Érdekesség

Minél több pénzt költesz a szerelmedre, annál gazdagabb leszel!

“Egy férfinek költenie kellene a szerelmére!” – ezeket a szavakat egy sikeres üzletembertől hallottam. Nemrég egy másik üzletember pedig azt mondta – ” Minél többet költesz a szeretett nőre, annál gazdagabb leszel!”

Több kultúrában is azt tartják, hogy a szeretett nőre pénzt kell áldozni. Miért? Mert a nő a férje hercegnője, minél jobban érzi magát, minél boldogabb, annál boldogabbá teszi a férjét is. Ha egy nő boldog, a férje sikeres és szerencsés lesz! A nő külseje, a kommunikációja és az öltözködési stílusa sok mindent elárul a férjéről.

Egy szerető férj nem sajnálja a pénzt, ha az ő drága feleségéről van szó. Egy szerető férj nem fukarkodik, ha ajándékokat kell vennie a feleségének. Mert a férj tudja, ha fukarkodik és nem teszi boldoggá a feleségét, akkor ő sem lehet sikeres. De minél jobban kényezteti és szereti a feleségét, a nő annál jobban kivirágzik és mindent megtesz azért, hogy boldoggá tegye őt. A férj ezáltal sokkal kiegyensúlyozottabb és sikeresebb lesz.

Az a férfi aki nem akar gondoskodni a feleségéről, családjáról az csak nehezen lesz sikeres az életben. Ha a férfi arra törekszik, hogy boldoggá tegye a szerelmét, akkor ő is mindent megkap majd a feleségétől amire csak vágyik. Ezáltal bevonzza a pozitív dolgokat.

A nő nem olyan mint a férfi, több törődésre van szüksége. Ha egy nőnek megadjuk a szerelmet, a kedvességet, a kényelmet, az anyagi biztonságot, akkor nagyon hálás lesz. Egy nő akkor tud a leginkább kibontakozni, ha mindezek megvannak és persze a kimondott szavakra is figyeljünk, mert az ajándékok semmit nem érnek, ha azokat nem kedvességből, szeretetből adjuk.

A lányoknak is meg kell tanulniuk, hogy ők azok akik nem kérnek, de örömmel adnak, ők azok akik képesek megbocsájtani, várni, hinni.

Minden boldog és sikeres férfi egy boldog nő társa!

 

Forrás:  bidista.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial