Érdekesség / Színes

Melyik napon születtél? Sok mindent megmutat a személyiségedről!

A személyiséged kialakulásához rengeteg dolog hozzájárul, az is sokat számít, melyik napon születtél.

Hétfő

Aki hétfőn született, bátor. Sokan nem is értik a bátorságodat, nem riadsz vissza a kihívásoktól, akármit megteszel azért, hogy megvalósítsd a vágyaidat. Az okos emberek környezetében érzed jól magad, akik hozzátehetenek valamit a személyiségedhez. Csak egy szűk körrel vagy jó kapcsolatban. A hétfőn született nők nagyon érzelmesek és jó anya lesz belőlük.

Kedd

A kedden született emberek valódi harcosok! Professzionálisak a munkájukban, a teendők kivitelezésére nagyon figyelnek és minden problémát megoldanak. Szeretik felfedezni az új dolgokat. A kivülállók véleményére nem sokat adnak, a szerelmük és a családjuk véleménye fontos a számukra. A legnagyobb vágyuk, hogy boldog családi életet élejenek! Ha valaki bántja őket, könnyen visszahúzódnak. A kiegyensúlyozott élet nagyon fontos számukra.

Szerda

Akik szerdán születtek, szeretik a biztonságot. A megszokott ritmusodból nem szívesen hagyod magad kimozdítani, ez nem azt jelenti, hogy nem érdekelnek az új dolgok, egyszerűen csak jobban szereted a megszokott biztonságos dolgokat. Udvarias vagy, azonban nem sok embert engedsz magadhoz közel. A családod a legfontosabb számodra, remek anya vagy. Mindent próbálsz békésen megoldani.

Csütörtök

A csütörtökön született emberek szerencsések. A munkád tekintetébén professzionista vagy, folyamatosan képzed magad, hogy jó abban amivel foglalkozol. Az életben nem számíthatsz nagy gondokra, szerencsés napon születtél. A döntéshozatalt nem szereted, a szerelemnek és a szeretteidnek élsz. Kevés ember van akit valóban közel engedsz magadhoz. Ha valaki megbánt, nehezen viseled, a sérelmeket nem könnyen felejted el.

Péntek

Akik pénteken születtek, szeretik a szép dolgokat, álmodozóak. Boldogságra vágynak, de ezt általában csak akkor érik el, amikor már elég érettek. Az időd a családodnak szenteled, lojális és kedves vagy velük. Rád mindig számíthatnak! Van azonban egy rossz tulajdonságod, nagyon hamar felidegesíted magad a legapróbb dolgokon, a dühöd gyorsan el is múlik, de ez gyakran zavaró, a családtagjaid azonban így is szeretnek.

Szombat

A szombati napon született emberek alapvetően nagyon jók, gyengédek a családtagjaikkal, de mindenki mással arrogánsak. Nehezen mondod ki az érzelmeidet és sokszor elrejted a fájdalmaidat, hogy mások csak a mosolygós énedet láthassák. Fontos számodra a kapcsolatod, de csak olyan személlyel vagy boldog, aki intellektuálisan is tud neked valamit nyújtani. A kivüállók véleményével nem törődsz.

Vasárnap

Akik vasárnap születtek vidámak és bíznak magukban. A dolgod jól végzed, fontos számodra, hogy minden jól alakuljon. A munkád remekül végzed, sikeres vagy. A családodat védelmezed, ők nagyon szeretnek téged. Mindent megteszel azért, hogy a családodnak jó élete legyen. Nem vagy barátkozós típus, a családod részesíted előnyben.

Forrás: ketkes.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial