Tippek

Megmutatjuk, hogyan próbáld eltüntetni a hegeket természetes módszerekkel!

A vágások, apróbb balesetek után hegek maradnak, amelyek nem nyújtanak szép látványt. Rengeteg orvosi módszer van, amely elősegíti a hegek gyógyulását, de természetes módszerekkel is csökkenthetjük a hegeket. A kisebb hegek akár teljesen el is múlhatnak ezektől a módszerektől.

Almaecet: csökkenti a heg pirosságát, kend be vele a heged, alaposan masszírozd be a bőrbe, hagyd megszáradni, majd ismételd meg újra.

Szódabikarbóna: remek bőrradír, eltávolítja az elhalt hámsejteket. Kevés szódabikarbónát keverj ki egy pici vízzel és dörzsöld át vele a heget, majd mosd le langyos vízzel.

Citromlé: antioxidánsokban bővelkedik. Kend be vele a heged, hagyd rajta legalább félóráig, majd mosd le langyos vízzel.

Aloe vera: csökkenti a gyulladást, hidratálja és kezeli a bőrt. Mosd meg a heges területet, majd kend be friss aloe vera géllel, a nagy részét beszívja a bőr, amit nem azt mosd le langyos vízzel.

Méz: kenj mézet a hegre és masszírozd a bőrbe, hagyd rajta egy kicsit, majd mosd le.

Levendulaolaj: fiatalítja a bőrsejteket, ápolj és selymessé teszi a felületet. Kend be vele a heget és masszírozd be a bőrbe.

Mustárolaj: erős gombaölő hatású. Naponta háromszor be kell kenni vele a heged.

A természetes módszerek elősegítik a régi hegek halványítását is, de rendszeresen kell alkalmazni ahhoz, hogy eredményes legyen. A természetes módszerekből többet is kipróbálhatsz, így rövid idő alatt meglátod, melyik a legjobb számodra. A hegek rövid idő alatt halványabbá válnak, ha ezekkel a módszerekkel kezeled őket.

 

Forrás:   bidista.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial