Egészség / Érdekesség

Megdöbbentő, amit az izraeli orvosok fedeztek! Megtalálták az élet problémáinak a megoldását

loading...

Az emberi immunhiány-előidéző vírus egy olyan vírus, amely az AIDS kórokozója. A HIV vírust még 1983-ban fedezték fel, a mai napig négy fajtája ismert.

jfjfgjft1

A HIV csökkenti az emberi szervezet ellenálló képességét különböző kórokozókkal szemben.

A fertőzés úgy terjed, hogy egy egészséges ember véráramába bejut egy fertőzött ember testfolyadéka.

Külső környezetben a vírus szinte azonnal elpusztul, ezért a fertőzés csak kontaktus útján terjed.

hjtdrzheet2

HIV ellenszere

Mostanáig nem volt ellenszer a HIV vírus ellen. Voltak készítmények, amelyek enyhítették a betegség lefolyását azzal, hogy meghosszabbították a HIV vírus inaktív időszakát, de ezek nem biztosították a teljes gyógyulást.

tzerzrethzt3

Nem olyan régen a jeruzsálemi Héber Egyetem tudósai hihetetlen felfedezésre jutottak. Azt állítják, hogy azonosítottak egy Gammora nevű fehérjét, ami gyakorlatilag teljesen elpusztítja az emberi szervezetben lévő HIV vírusokat.

etzetzerzt4

Nem olyan rég fejezték be a gyógyszer tesztelésének első fázisát. Kinézetre egy egyszerű tabletta, amely koncentrált Gammora fehérjét tartalmaz.

rzertetersat5

loading...

Az ellenszer hatása megdöbbentő. 97 %  hatékonysággal képes legyőzni a fertőzött szervezet HIV vírusát. Ilyen eredményt még senki sem tudott felmutatni.

ertzertwert6

Nagyon fontos, hogy a Gammorának nincsenek mellékhatásai. Ez azt jelenti, hogy a gyógyszer csak a vírust támadja meg, azonban az egészséges sejteket nem károsítja.

rztertwrtt7

Nagy a valószínűsége annak, hogy a készítmény pár éven belül kikerül a gyógyszerpiacra. Az ára érzékelhetően alacsonyabb lesz, mint a hasonló HIV vírusfertőzés elleni készítményeknek az ára.

ezrzewrteat8

Feltalálók bizakodnak abban, hogy a készítmény elérhető lesz a legszegényebb afrikai országokban is, ahol katasztrofálisan magas a HIV fertőzöttek száma.

rztrewtwretat9

Hihetetlen hír, igaz? Ez egy új remény a világon élő millióknak és egy új szakasz azoknak az életében, akik ki tudnak gyógyulni ebből a betegségből. Feltétlenül oszd meg ezt az érdekes cikket barátaiddal a világhálón, azért, hogy minél több ember ismerje meg ezt a hihetetlen áttörést.

További információk: mazsihisz.huynetnews.comynetnews.com

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: ketkes.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial