Egészség / Tippek

Kend be ezzel a fahéjas dologgal a gombás lábkörmöd és hamarosan megoldódhat a problémád!

A lakosság közel 20%-át érintő problémáról beszélünk, amely elsősorban a láb körmein jelentkezik. (95%-ban a láb körmeit érinti és csupán 5%-ban a kézkörmöket.)

Ennek több oka is van. Általában kevesebb figyelmet szentelünk lábfejünknek, mint kezünknek. (például a fürdés, zuhanyzás utáni törölközésnél) Míg a kéz (általában) egész nap szabadon van, addig a lábunkat sokszor a nap nagy részében zokni, cipő fedi; nem tud úgy levegőzni. Ha a kéz körmein jelentkezik elváltozás sokkal jobban törődünk vele, hamarabb észrevesszük, hiszen jobban szem előtt van, kellemetlen lehet mindennapi életünk során, míg a láb esetén sokan elhanyagolják, mert alapvetően nincs vele gond, nem fáj, nem viszket… Rendszerint tavasszal, nyáron kerül előtérbe, mikor jön a nyitott szandálok, papucsok és a strand ideje. A köröm károsodását egy enzim okozza, amelyet a gomba termel. (lebontja a körmöt alkotó keratint) A tünetek változatosak lehetnek; sárga vagy barna elszíneződés; fehér „szigetek” a köröm felületén; a körmök megvastagodása, berepedezése.

Így oldd meg a problémát!

Vásárolj egy jobb minőségű fahéj illóolajat, amivel reggel és este kend be a beteg körmödet. Ha egy héten át minden nap alkalmazod ezt a módszert nem kell drága ecsetelőt venned. Ha egy hét elteltével mégsem javul a körmöd állapota, akkor kezdj el gyógyszeres megoldást alkalmazni!
Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial