Érdekesség

Íme, ezeket az ételeket imádják az egyes csillagjegyek! Csípős, édes, savanyú…

Az asztrológusok úgy vélik, hogy kedvenc ételeinket a csillagok határozzák meg. Ha tanulmányozzuk a csillagjegyek által kedvelt ételeket, akkor családtagjainkat és barátainkat is meglephetjük kedvenc ételükkel.

A Ketkes.com szerkesztősége felkínálja annak a lehetőséget, hogy megismerjék, mely ételtől olvadnak el a különböző csillagjegyű emberek.

Különleges horoszkóp

Kos

ime-ezeket-az-eteleket-imadjak-az-egyes-csillagjegyek-csipos-edes-savanyu1

Kitalálni azt, hogy a szenvedélyes Kos mit kedvel, egyáltalán nem nehéz. Ebben a csillagjegyben születettek imádjak a felfedezés összes fajtáját, a gasztronómiát is beleértve. A Kos elolvad a fűszeres és az égetően erős ételektől.

Az abszolút favorit náluk  az olasz konyha: tésztát bármilyen feltéttel és bőségesen megszórva parmezán sajttal, bruschettát, rizottót, lasagnát hm-hm-hm…És mi lenne velük egy pohár jó vörösbor nélkül?

Bika

ime-ezeket-az-eteleket-imadjak-az-egyes-csillagjegyek-csipos-edes-savanyu2

Egzotikus étel – a Bika ritkán él ezzel a lehetőséggel. Ehhez a csillagövhöz tartozók a finom tradicionális házias ételeket kedvelik, melyek emlékeztetik őket a gyermekkoruk íz világára.

Hering vajas főtt burgonyával, hajdinakása vajjal, egy szelet meleg friss kenyér tejjel, ezek vezetik a Bikák kedvenc ételeinek listáját.

Ikrek

fghdfgdfgd1

Ezen csillagjegyűek kiszámíthatatlanok és ellentmondásosak. Ők egyformán szeretik a kamcsatkai rákokat és a sonkás tortellinit ketchuppal! Az Ikreknek a kedvenc húsuk a baromfi. Ezen csillagjegyek képviselői életüket nem tudják elképzelni anélkül, hogy ne fogyasszanak el desszertnek egy kehely vanília fagylaltot,  esetleg egy sajttorta szeletet.

Rák

ime-ezeket-az-eteleket-imadjak-az-egyes-csillagjegyek-csipos-edes-savanyu4

A Rákok mindenfajta tengeri ételt imádnak! Ugyanakkor elkötelezetten szentimentálisak és mindig örömmel fogyasztanak fasírtot, vagy olyan nyalánkságot, amilyent a nagymamájuk készített gyermekkorukban, vagy éppen a kedvenc nagynénijük receptje alapján készített töltött halat.

Saját szokásaik megszállottjai és ragaszkodnak az ételeikhez, ugyanúgy mint az emberekhez is. Azonban a Rákok nem idegenkednek az egzotikus mangó vagy a papaya fogyasztásától sem.

Oroszlán

ime-ezeket-az-eteleket-imadjak-az-egyes-csillagjegyek-csipos-edes-savanyu5

Ők kimondott ragadozók! Steak, klopfolt húsok, mindenfajta fasírtok a kedvenc ételeik a kíméletlen csillagjegyűeknek. Salátát vagy halat az Oroszlánok csak akkor esznek, ha a körülmények úgy kívánják. Viszont gyümölcsöt örömmel fogyasztanak, főleg ananászt és narancsot.

Az édességek a másik gyengeségük az Oroszlánoknak. Az Oroszlán jegyűt teára csak egy házi készítésű erdei gyümölcsös tortával együtt szabad meghívni.

Szűz

ime-ezeket-az-eteleket-imadjak-az-egyes-csillagjegyek-csipos-edes-savanyu6

Egészséges étrend kedvelői, az egészséges ételekhez a  Szüzek fanatikusan ragaszkodnak: pulyka, borjú, párolt zöldségek és fasírtok, mindenfajta kásák és könnyű levesek,  melyeket az e csillagjegyűek elsősorban fogyasztanak. A Szüzek az édességekhez közömbösen viszonyulnak, viszont étcsokoládéval megörvendeztetheted őket.

Mérleg

gdfgdgd1

Szinte minden képviselője ennek a jegynek kulináris esztéta. Ínyenc húsokkal, tengeri lazac tejszínes mártással, prosciutto sonka salátával és aszalt paradicsommal kápráztatják el magukat ezen arisztokratikus csillagjegyűek.

A mérleg rajong mindenféle forró pékáru illatáért, gusztusos desszertért és  friss trópusi gyümölcsökért! A házi készítésű torta egy mennyei öröm Mérlegek számára.

Skorpió

fgjfgfdfhd

A szerény Skorpió a fűszeres és pikáns ételeket részesíti előnyben. Nem mondanak ellent a húsgombóc levesnek, házi borscsnak és a rakott heringsalátának. A Skorpiók az étkezés kérdésében tradicionálisak, a legfontosabb, hogy az ételt a megfelelő mártással kell tálalni.

Ezen jegy képviselői gyakran vágyakoznak osztriga, fésűkagyló vagy garnélarák iránt. A citrusféléket jobban kedvelik, mint a legédesebb desszerteteket!

Nyilas

dfhfdhdfhdfhdf

Egyszerűen mindenevő! A Nyilas egy igazi nemzetközi ínyenc! Imádja a francia julienne-t, a magyar gulyást az orosz kovasszal készített akroskát. A Nyilas legnépszerűbb ízesítőszerei a ketchup és mustár.

Ezen csillagjegyűek többsége közömbös az édesség iránt. Azért néhányuk kedveli a datolyát, az aszalt sárgabarackot, valamint az erdei és egyéb szárított gyümölcsöket.

Bak

ime-ezeket-az-eteleket-imadjak-az-egyes-csillagjegyek-csipos-edes-savanyu10

Ez egy konzervatív jegy egyszer és mindenkorra kötődik ahhoz az ételhez, amit valaha egyszer  megszeretett. Így nem nehéz kitalálni, hogy mivel lepjük meg az édesszájú Bakot. Mindazonáltal még a Bakocskáknak is szükségük van  a változatosságra, ezért nincs kifogásuk az egzotikus ételekkel való kísérletezés ellen.

Mindenbe, ahova csak lehet, tesznek fűszeres és csípős szószt! A Bakok megőrülnek a túros batyuért, túros lepényért és a felfújtakért. És mi lenne velük csokoládés desszert nélkül!

Vízöntő

ime-ezeket-az-eteleket-imadjak-az-egyes-csillagjegyek-csipos-edes-savanyu11

A Vízöntő kíváncsi gyermek a főzés világában! Szívük azokért az ételekért dobog, melyeket még sohasem kóstoltak. Pontosan ezért az ilyen csillagjegyűek soha nem mondanak nemet kulináris élvezetekre és szívesen megkóstolják például a békacombot vagy a strucc májat.

Halak

ime-ezeket-az-eteleket-imadjak-az-egyes-csillagjegyek-csipos-edes-savanyu12

A Halak – nem fér hozzá kétség – szeretik a halat, mégpedig minden fajtáját. Egyes Halak elfogadják a steakot, igaz csak akkor, ha ropogósra van sütve. Viszont ha az édességről van szó, a Halak elvesztik fejüket! Ezek az édesszájúak imádják a házi süteményeket, főleg a meggylekvárost.

Reméljük, hogy ez a kulináris horoszkóp arra inspirált, hogy örömmel főzz valamit a hozzád közelállóknak és persze hogy a legfinomabbat!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: ketkes.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial