Blogolunk / Egészség

Édes gyógyszer

loading...

Az ember egész életében igyekszik mindent kézben tartani, de egy dolgot nem tud: örökké fiatal maradni. Évről évre testünk egyre jobban elhasználódik, és ezt a folyamatot nem tudjuk megállítani, de lelassítani igen.

Az idősebb emberek szíve pusztán az öregségtől gyengül el. Rengeteg tablettát írnak fel nekünk, és függővé válunk tőlük, de a szívizomzatot gyógyszerek nélkül is lehet erősíteni: elég például burgonyalevet inni, amely sok káliumot tartalmaz, ami nélkülözhetetlen a szív számára. Van egy másik, édesebb gyógymód: mazsola, sárgabarack. Tehát, ha évente kétszer megelőző kúrát végez az alábbi recept szerint, akkor még sok évig nem fog panaszkodni a szívére.

loading...

Vásároljon két kilogramm mag nélküli mazsolát, mossa meg és szárítsa meg. Az első kilogramm mazsolát fokozatosan, reggel éhgyomorra, 40 perccel a reggeli előtt kell elfogyasztani, egyenként 40 mazsolát. A második kilót meg kell enni, minden nap egy szemmel csökkentve (40-ről 1-re). A mazsola fogyasztása során zárja ki a többi édességet, hogy elkerülje a súlyfelesleg felszaporodását, ezek ugyanis a szív ellenségei. Emellett gyakrabban készítsen kompótot aszalt sárgabarackból.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial