Blogolunk / Színes / Tippek

ÍGY HASZNÁLD FEL AZ ÖSSZEGYŰLT KARÁCSONYI ÉGŐSOROKAT

Most megmutatunk néhány ötletet arról, miként tudod a lakótered még hangulatosabbá varázsolni a közeledő ünnepek alatt. Biztos sokan láttuk már ahogy karácsonykor feldíszítik a kertet és a házat kívülről. Jobban belegondolva ebben igazán csak a szomszédok gyönyörködnek meg esetleg egy kicsit mi is mikor hazaérünk este a fárasztó munkából. Ha szerencsénk van akkor a szembe lakó is hasonló jó ízléssel rendelkezik és kifinomult kreativitással ugyanúgy kidíszíti a házát mint mi, és gyönyörködhetünk benne az ablakból.

Mi lenne ha a belső teret is megpróbálnánk minél inkább az ünnephez méltó díszbe öltöztetni.

Pár szög és papírból kivágott csillag segítségével gyönyörű karácsonyfát varázsolhatunk a falra. Ha esetleg nagyon kicsi a lakásod, még az élő fenyőt is pótolhatod vele.

tjrfgjdjdfjhfd

Igazán hangulatos dísze lehet a polcnak ha egy nagy üveg kelyhet telerakunk tobozzal esetleg karácsonyfadíszekkel és kibéleljük egy adag karácsonyfaégővel.

lzkdfgjdkghdk

Az ajtótok köré vagy a fabútorok díszítéséhez használj színesre festett zsákvásznat, és ezt kombináld a karácsonyi égősorral.

louzdkdkjgh

A díszítés egyik legolcsóbb módja ha az utcán vagy a kertben heverő letört faágat fehérre fested és betekered a megmaradt karácsonyi izzósorral.

okzuklkr

Ha emeletes házban élsz akkor a lépcsőfordulókba elhelyezheted ezeket a hangulatos fenyőággal feldíszített virágos vödröket. Az izzókat és a szalagokat se hagyd ki.

tjurdfrjdfjd

Így adj egy kis csillogást a mennyezetnek is.

lkgkdgjgh

Készítsd el saját égő csillagodat. Ez olyan egyszerű, hogy akár a gyerekek is segíthetnek benne. Fogj 5 egyforma hosszú lécet és a képen látható módon spárgával rögzítsd őket egymáshoz. Ha kész vagy vele már csak az égősorrt kell rátekerned, és gyönyörű dísze lehet a lakásnak.

ljzhff

Kandalló vagy ajtó mellé ajánlom ezt a díszekkel és égőkkel telepakolt fakosarat.

kgkdftghjdjd

Ki gondolná mi mindenre jó a lefestett és kifúrt konzervdoboz ha égőket rakosgatsz bele. Ha ezt elkészíted, csodás fényben fog úszni az egész szoba.

luzzfkfhkfkA falat szinte bárhol dekorálhatod lelógó fényekkel

jgrfjdjdfg

És végül ne felejtsd el a lépcsőkorlátot sem kellőképpen feldíszíteni.

klutketzjdrtgjf

Képek: pinterest

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial