Szépség

Kis bajuszkája van? Most megtudhatja, hogyan távolítsa el, ha a kozmetikusa üdülni ment.

Minden nő teljesen sima arcbőr szeretne, mintha nem lenne rajta egyáltalán szőrzet. De természetes, hogy a nőknek is van egy kevés szőr az arcukon. Ha azonban erősebb durvább szőrszálak jelennek meg az arcon, illetve az arc egyes részein, az nem néz ki jól, szégyenkezve gondolunk rá és önbizalomhiányhoz vezethet.

Hogyan távolítsuk el a bajuszkánkat és más nem kívánt szőröket?

Többféle kezelés létezik bajuszka eltávolítására, leggyakrabban viaszos vagy állandó epilálás (lézeres kezelés) módszerek közül választunk. Mindegyik kezelésnek megvan a maga előnye és hátránya és sajnos az ára is, a fájdalomról és a duzzanatról nem is beszélve.

Számtalan olyan természetes összetevői és étel van valószínűleg az ön konyhájában is, amellyel hatékonyan távolíthatja el a nem kívánt szőrszálakat. Bár némi időt vesz igénybe a kezelés, viszont nem károsítja a bőrt. Ahelyett, hogy kozmetikai kezelések a járna miért nem próbálja ki a természetes módszereket? Sokkal olcsóbban kijön és veszteni valója sincsen!

Tojás maszk a bajuszka eltávolításához

A tojás egy nagyszerű étel, amely azon kívül, hogy finom, segít eltávolítani a felesleges szőrzetet az arcáról. A kezeléshez tojásfehérjét és kukoricalisztet használunk. Némileg fájdalmas lehet, de egészen biztosan megéri.

A következő összetevőkre lesz szüksége:

  • 1 tojásfehérje
  • 1 kanál cukor
  • 1 teáskanál kukoricaliszt

Az eljárás:

Keverje alaposan össze a tojásfehérjét a cukorral és a kukoricaliszttel együtt, addig keverje amíg egy közepesen sűrű masszát kap. Ezután vigye fel a keveréket azokra részekre, ahol nem a kívánt szőrszálak vannak, például a felső ajak fölé. Várjon és hagyja teljesen megszáradni. Amikor a tojásfehérje megszáradt egy vékony maszk keletkezik belőle, egész szám szorosan a bőrön. Ekkor egy gyors, határozott mozdulattal kell ezt a maszkot a szélén megfogni és letépni az arcról. Erősen és gyorsan kell a mozdulatot végrehajtani, hogy a szőrzet eltávolítása a gyökerekkel együtt történjen.

És ennyi! Nagyszerű, ugye?

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: szupertanacsokblog.hu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial