Történet

Hihetetlen, hogy ennyi idősen anyuka lett!

Egy fáradt és rongyos indián asszony, egy nem egészen egy méter magas félénk kislányt vezetett a kórházba, és könyörögni kezdett a főorvosnak, hogy űzze ki a kislányból a gonoszt…

ot_eves01-jpg-1200x0_q85

Az Andokban található Ticrapo falujában élt az a perui kislány, Lina Medina aki egy ritka rendellenesség következtében egyes források szerint nyolc hónapos más értesülések szerint 2 és fél éves korától menstruált.

Öt éves korában szülei rémülten orvoshoz vitték. A szemtanúk így emlékeznek vissza az esetre:

„egy fáradt és rongyos indián asszony, egy nem egészen egy méter magas félénk kislányt vezetett a kórházba, és könyörögni kezdett a főorvosnak, hogy űzze ki a kislányból a gonoszt, amely megszállta őt, ott él a hasában és nem akar előjönni.”

Az orvosok először azt hitték, egy hatalmas tumor van a hasában, azért van annyira megduzzadva, ám a vizsgálatok után döbbenten állapítottá meg,hogy a lány legalább hét hónapos terhes!

Az öt éves kislány végül 1939. május 14-én egy helyi kórházban, császármetszéssel hozta világra 2,7 kg-os kisbabáját.

 

Az azonban, hogy ki ejtette teherbe a lányt, a mai napig felderítetlen maradt. Sokan arra gyanakodtak, hogy az apja erőszakolta meg Linát, ám ezt sosem sikerült rábizonyítani!

Hogy lehet az, hogy egy öt éves kislány képes legyen megtermékenyülni és ki is hordani a magzatot? Valószínűleg az agyalapi mirigy betegsége miatt alakult ki nála olyan hormonzavar, mely lehetővé tette ezt.

Az egészséges csecsemőt az őt világra segítő orvos után Gerardonak nevezték el. Lina a szülés után szüleivel élt tovább a faluban.

ot-eves02-jpg-600x0_q85

Fia, Gerardo csak 10 évesen tudta meg, hogy a lány, akit ő nővérének gondolt valójában az édesanyja!

Gerardo minden probléma nélkül, egészségben nőtt fel, ám 1979-ben, negyvenévesen leukémiában meghalt.

Lina Medina később férjhez ment egy Raul Jurado nevű férfihez, akinek 38 évesen, 1972-ben szült egy fiúgyermeket.

Lina egyébként még ma is életben van, 83 éves, Lima egyik ismert szegénynegyedében ,az úgynevezett kis Chicagoban él családjával.

lina-today-jpg-600x0_q85

Ma már minden nyilvános szerepléstől elzárkózik, visszavonultan tölti napjait szerettei körében.

Érdekesnek találtad? Akkor ne felejtsd el megosztani! 

Forrás: tudnodkell.info

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial