Diéta / Tippek

Tudd meg elsőként, hogy most tavasszal milyen lesz a manikűr divat: 20 ötlet minden fajta ízléshez! Kinéztem egy párat…

Nem is olyan régen, mint a körömlakk trendek és a különböző körömfestési dizájnok, gyakorlatilag nem léteztek. Most már ez egy egész iparág, a tapasztalt mesterek manapság kész műalkotásokat képesek létrehoznia a körmökön. Ezért napjainkban a tavaszi körömfestési divat nem csak a piros színre, vagy valamilyen franchise-ra korlátozódik. A Ketkes.com szerkesztősége bemutatja a virágzási időszakra és a szerelemi évszakra vonatkozó fő irányzatokat!

Mielőtt rátérnénk a manikűrözés tendenciájára, megjegyezzük, hogy most már nem csak a rövid természetes formák vannak előnyben, mint ahogy ez volt két évvel ezelőtt. Elsősorban a közepes hosszúságú mandula formájú körmökre fordíts különös figyelmet! Nagyon elegánsan néznek ki és egyáltalán nem zavarnak a mindennapi életben.

Tavaszi manikűr

1. Mi tudja jobban szimbolizálni a tavaszt, mint az első virágok? Az ilyen minták nagyon üdék és frissek.

2. Ha a nyugodt színek nem felelnek meg a hangulatodnak, bátran válaszd a bordó, vagy a lila színárnyalatot, a virágokat strassz kőből vagy matricából is készítheted. Csak ne vidd túlzásba a csillogó elemeket, nehogy egyhangúnak tűnjön.

3. A tervezők világszerte kijelentették, hogy a rózsaszín az elkövetkező tavasz színe. Szóval használd az összes színárnyalatát és kombináld őket egymással!

4. A geometriai ábrák még mindig divatban maradnak.

5 A harmatcseppek utánzása arra utal, hogy nemsokára beköszöntenek a meleg napok.

6. Ha a nagyon élénk színeket kedveled, akkor arra figyelj, hogy átmenetek legyenek köztük és a színek illeszkedjenek egymáshoz.

7. Az égbolt színeit csodálatosan kiegészítik a csillogó díszek. Ez kiválóan helyettesíti a már megszokott természetes „nude”színek árnyalatait.

8. A „nude” színárnyalatot sem lehet mellőzni. Ez a leguniverzálisabb manikűr, amely pontosan illik mindenhez. Azért, hogy a körmeid ne legyenek unalmasak, kifestheted csillámporos lakkal vagy tehetsz rá mintát.

9. A holdacska mindig előnyös.

10. Az összetört üveg mintázata meghódította a divatot követők szívét.

11. A matt bevonatok ugyanúgy divatosak.  Csak fel dobni egy másik textúrával. Fő követelmény a matt manikűrnél, hogy akkor ideális, ha egyenes és sima a körömlemez.

12. Az ilyen minta a körmön nagyon tavaszi hangulatú és biztosan arról tanúskodik, hogy körülötted életre kelt minden.

13. Kísérletezz franchise-okkal. A franchise lehet elegáns, merész, vagy élénk.

14. Rovarok vagy azok szárnyai szintén divatosak lesznek.

15. Az arany manikűr nagyon előkelő és kétségtelenül nagyon divatos.

16. Tavasz – a szerelem ideje. Az apró aranyos szívecskék ezt az hangulatot varázsolják elő.

17. A fekete körmöt kedvelők sem estek ki a pikszisből.

18. A ragyogó csíkok bármilyen színt kiegészítenek és mind a rövid, mind a hosszú körmöt feldobják.

19. Még egy variáció a finom manikűrhöz, amely tavaszias hangulatot vált ki.

20. Bátran kísérletezz! Még egy bizonyíték arra, hogy a franchise nagyon változatos.

Azt kell hogy mondjuk, a 2017. évi manikűr  lenyűgözően sokrétű. Ezek a különleges minták és a könnyed tündöklés, illetve az erőteljes ragyogás. A stílustanácsadók ebben az évszakban jelentősen kitolták körömfestés divatjában a megszokott határokat. Ahhoz, hogy divatosan nézzél ki, kombináld a színeket és a különböző mintákat, hozd létre az egyéni és utánozhatatlan stílusodat.

Mondd el nekünk a hozzászólásokban, hogy melyik manikűrt kedveled jobban: az egyszerű klasszikust, vagy az élénket és  szokatlant. Oszd meg barátnőiddel ezeket a tavaszi manikűr összeállításokat!

Forrás: ketkes.com
Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial