Blogolunk / Egészség / Tippek

Itt egy eltitkolt házipraktika – így ihatunk alkoholt lerészegedés nélkül

A túlzott alkoholfogyasztás nem jó a szervezetnek. Ha gyakran fogyasztasz alkoholt nagy mennyiségben, az súlyosan befolyásolhatja az egészséged. Nem ajánlott addig inni, amíg lerészegedsz, de ha ez mégis előfordul, nem árt, ha megismered ezt a trükköt, hogy a következő alkalommal megakadályozd, hogy ez újra megtörténjen.

Ha nem bírod a sok alkoholt, akkor számíthatsz az élesztőre. Hihetetlen hatása van a szervezetre.

Ha egy baráti társasággal szeretnél elmenni, szórakozni, akár reggelig hétköznap. És például szeretnél néhány pohár finom bort elfogyasztani úgy, hogy elkerüld a lerészegedést, meg kell próbálnod ezt a trükköt.

Mindössze annyit kell tenned, hogy igyál egy 1 csészényit ebből a keverékből, mielőtt elmész az aktuális programra, ahol alkoholt fogsz fogyasztani.

Keverj össze annyi teáskanálnyi aktív élesztőt ahány pohár alkoholt szeretnél fogyasztani az este folyamán, egy pohár joghurttal.

Az aktív élesztő tartalmaz egy olyan enzimet, amely képes feloldani a hidrogén és oxigén molekulákat az alkoholból. Ez ugyanaz a folyamat, ami a májban történik, amikor feldolgozza az alkoholt. Amikor az alkohol találkozik az enzimmel a gyomorban, a degradációs folyamat beindul, és ezen a módon a májnak megkönnyíti a munkáját.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial