Érdekesség

Ezt hozza neked 2017 az anyagiak terén csillagjegyed szerint. Meg fogsz lepődni!

A Nap évében szinte mindenkinél központi helyet kapnak a pénzügyi dolgok. Ám mint általában, most is alaposan meg kell küzdened a sikerért, de: idén akár a legcsekélyebb befektetés is sokszorosan térül meg!

KOS:

A Vénusz hatásának köszönhetően kevesebb pénzügyi gonddal kell szembenézned, mint tavaly. Ám azt is el kell sajtítanod, hogy a könnyen jött pénzből el kell tenned, különben a hónap végére egy petákod se marad. Ne félj tanácsot kérni a barátaidtól, ha valami pénzügyi kérdésben nem vagy biztos. Új lehetőségek nyílnak meg előtted a munkádban, ami garantáltan nagyobb jövedelmet ígér neked.

BIKA:

Ez az év arra ösztökél majd, hogy valamibe befektess: lehet az tanulás, egy új ház, vagy valamilyen munkaeszköz, a lényeg, hogy ezekből előbb-utóbb nagy pénzt húzhatsz majd! Ne költsd a pénzed apróságokra, mert elszomorodsz majd, amikor a fontos dolgokra nem marad elég a megtakarításaidban. A legjobb, ha elkezdesz írni egy pénzügyi jegyzetet, ahová mindig a kiadásokat felírod.

IKREK:

Ismerd be őszintén: 2016-ban sok fölösleges dolgot vettél. Persze ez nem azt jelenti, hogy jövőre egy forintot nem költhetsz kedvenc dolgaidra, de ideje lesz kijelölni a határt és okosabb dolgokba ölni a pénzed. Ha például nyitsz egy bankszámlát és havonta beraksz rá egy kis pénzt, az év végi nagy kiadások idején nem fogsz szenvedni Vagy akkor amikor épp egy számodra lényeges dologra kell a pénz.

RÁK:

2017-ben a szerencse gyerekeként a befektetéseid óriási hasznot hoznak majd. A lakásügyeid megoldódnak, az esetleges hiteleid sem fognak akkora gondot okozni, mint korábban. De ehhez az kell, hogy ne ülj a fenekeden és folyamatosan keresd az új lehetőségeket a munkádban. A jutalom hamarosan megérkezik majd a számládra, ezzel pedig a jövődet is bátran megalapozhatod. Nagy összegeket egyszerre pedig csak kivételes esetekben költs és nézess át minden szerződést másokkal is, még mielőtt aláírnád.

OROSZLÁN:

2017-ben végre rád mosolyog a szerencse! Valakivel találkozol, aki visszautasíthatatlan üzletet ajánl majd neked, vagy aki valamilyen munkával kapcsolatos ügyben tud segíteni. Habár a szerencsejátékozás komoly függőséget okoz és egyáltalán nem ajánljuk a folyamatos kockáztatást, de ha egyszer a rulett asztal mögé ülsz, akkor nagy esélyed van egy komoly nyereményre. Végre úgy érzed, hogy anyagilag egy kicsit megkönnyebbülsz a több éves financiális kátyúk után, úgyhogy ideje valami komoly dologba belefektetned!

SZŰZ:

Ha az új év kisebb-nagyobb anyagi gondokkal állít majd szembe téged, azokból is gyorsan kivágod majd magad. A Szüzek híresek az alapos, türelmet igénylő munkamoráljukról és pont ez az, amire hatványozottan szükségük lesz a jövő évi pénzügyeik esetében. Készíts listákat, nézd át alaposan a különböző bankok ajánlatait. Ha profi módjára osztod be a pénzed, akkor semmitől sem kell tartanod a jövő évben.

MÉRLEG:

Ideje meghúzni azt a bizonyos nadrágszíjat, ha az anyagiakról van szó: egy közeli ismerősödnek, vagy épp pont neked az év folyamán egy nagyobb összegre lesz szüksége. Éppen ezért hagyd abba a felesleges költekezést és kezdj el még időben spórolni! Ám a Mérleg valahogy mindig az élet szép oldalát is meglátja a legsötétebb napokon, így aztán hirtelen bekopogtat az ajtódon egy vadidegen, aki egy kecsegtető üzlettel áll majd eléd. Vagy történhet az is, hogy a hobbidba ölt pénz térül vissza úgy, hogy abból akár meg is élhetsz!

SKORPIÓ:

Alapvetően szép évnek nézel elébe: a bolygók nem jeleznek semmilyen nagy kiadást, büntetést, tartozást, de te mégis úgy érzed, hogy nincs elég pénz a bankszámládon ahhoz, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet élj. Pedig örülnöd kéne annak, ami van! Még az se taglózzon le, amikor egy jól menő hónap után a következő alkalommal éppen csurran-cseppen valami. Ha odafigyelsz a kiadásaidra és nem morgolódsz állandóan a pénz miatt, akkor zökkenőmentes lesz az éved.

NYILAS:

Ha eddig aránylag nyugodt anyagi javakkal rendelkeztél, most egy kicsit többet kell majd tenned azért, hogy mindez meg is tartsd. Ha nem tudod, hogyan gyarapítsd a bankszámládat, nyugodtan kérj tanácsot a családtól, barátaidtól. Egy hosszú távú befektetés jó ötlet lehet 2017-ben, illetve nagy utazást jeleznek a csillagok a Nyilasok számára, ami lehet egy üzleti út, vagy a jól megérdemelt vakáció, de csakis az év második felében. Addig viszont spórolj annyit, amennyit csak tudsz.

BAK:

Az év első felében az anyagi dolgok megszállottja leszel: vagy a lelkedet is kidolgozod azért, hogy minél több pénzt keress, vagy pedig olyannyira megtagadsz magadtól mindent, hogy rossz kedvűvé válsz ettől. Egyik megoldás sem helyes, inkább találd meg az egynsúlyt. Fektess ingatlanba, nézz szét a banki ajánlatok között! Biztos ott lesz számodra a megfelelő megoldás arra, hogyan gyarapítsd a számlád, hatalmas áldozatok nélkül.

VÍZÖNTŐ:

A Vízöntők számára az 2017-es év minden szempontból újdonságokat ígér: az anyagiak terén sem árt megnézned a dolgokat, hiszen rengeteg buta kiadás viszi el a tőkéd. Ebben az évben tegyél el minél többet és ne félj nemet mondani bizonyos kiadásokra, ha azokhoz egyébként semmi hangulatod sincs. Inkább költsd a pénzed értelmes dolgokra és igyekezz megtartani az anyagi biztonságodat a nyár végéig. Ha ez menni fog, akkor semmi panaszod nem lesz az év végén.

HALAK:

Az év elején végre úgy látod, hogy készen állsz valami nagy dolgot venni magadnak: legyen az egy új lakás, autó, vagy vakáció. A nyár közepétől viszont muszáj lesz elkezdened egy kicsit visszavenni, hogy ne érezd azt, hogy teljesen kiköltekeztél már. Az év végén viszont ismét rád mosolyog majd a szerencse, hiszen egy váratlan nagy pénzt jeleznek a bolygók a számládon! Ki tudja, talán még a lottó ötös is a tiéd lehet!

Forrás: szupertanacsokblog.hu
Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial