Hajmeresztő állítások következnek, amiket hivatásos pincérek osztottak meg. Ha ezeknek csak a fele igaz, akkor is kétszer meggondoljuk, megyünk-e legközelebb étterembe…
A pincérek a Whisper.sh oldalon osztották meg ezeket a sötét titkokat:
“Évek óta dolgozom ebben az étteremben, de még sohasem láttam, hogy kimosták volna a terítőket.”
***
„Amikor a vendég a “ház salátáját” kéri, én magam készítem el. Kézzel összedobálva bele paradicsomot uborkát, salátát, azt’ kész is van…”
***
“Amikor zsírszegény salátaöntetet kérnek, a rendeset viszem. Aki igazán fogyókúrázik, balzsamecetet kér.”
***
“Az éttermünkben népes csótánycsalád lakik. Valahol nekik is kell élniük.”
***
“Ugyanazzal a ronggyal takarítom a vécét, mint az étteremben az asztalokat.”
***
“Minden lekiismeret-furdalás nélkül felszolgálom a padlóra ejtett zsemlét.”
***
“Az étteremben, ahol dolgozom, fel kell szolgáljam a penészes ételt is. Nem merek panaszkodni, nehogy kirúgjanak.”
***
„Nem igazán tisztítjuk az evőeszközöket. Addig csorgatjuk rá a vizet, míg le nem jön róla az ételmaradék.” Ennyi.
***
Egyszer egy jókorát rátüsszentettem egy vendég tányérjára, aztán mintha mi se történt volna, felszolgáltam neki az ételt.”
***
“Amikor egy vendég panaszkodik az ételre, visszaviszem a konyhába, bevágom a mikróba pár percre, aztán széles mosollyal visszaviszem ugyanazt. Amikor rákérdezek, hogy na, milyen, mindig sokkal elégedettebbek.”
“Állandóan piszkos kézzel érek hozzá a vendégek ételéhez – mosogatnivaló, padló, kilincs… kit érdekel?”
***
“Az öt másodperces szabály működik az étteremben is. Ha egy étel csak ennyi időt tölt a padlón, fölszolgálható.”
Forrás: szupertanacsok.blog.hu