Egészség

Citrom és szódabikarbóna – életmentő szuperkeverék

loading...

A citrom, mint tudjuk rendkívül egészséges és hasznos, és számos tanulmány kimutatta, hogy erős rákmegelőző hatású. Minden citrusféle, de a citrom különösen képes a ráksejtek elpusztítására. A szódabikarbóna hozzáadásával a test pH-ja normalizálódik, ami nem engedi, hogy a rák továbbterjedjen.

A 70-es évek óta több mint 20 különböző citromsavas vizsgálatot végeztek, amelyek mindegyike bizonyította, hogy ez a citrusfél elpusztíthat 12 különböző típusú rákot. Sőt mi több, ezeket a megállapításokat egy nagy gyógyszergyártó cég is megerősítette. Pontosabban, ezek a vizsgálatok azt találták, hogy a citrom valójában gátolja a rákos sejtek kialakulását, és 10 000-szer erősebbnek bizonyult, mint a kemoterápia.

A rákos betegeknek ajánlatos 2 teáskanál citromlevet 1/2 teáskanál szódabikarbónával inni. Az italt a reggeli előtt üres gyomorra kell fogyasztani a legjobb hatás érdekében. Mindig válaszd a szerves citromot, mert 100-szor hatékonyabbak, mint a műtrágyákkal termesztett és vegyszerekkel permetezett.

 

loading...

Antimikrobiális hatás

A C-vitaminban gazdag citrom erős antimikrobiális szer, amely hatékonyan kezeli a bakteriális és gombafertõzéseket.

Ráadásul a citrom rendkívül hatékony a bélparaziták és a férgek kezelésében. A rendszeres citromfogyasztás szabályozza a vérnyomást és csökkenti a stresszt.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: aztbeszelik.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial