Blogolunk / Egészség

Ciszták kezelés bojtorjánlével – egy régi bevált gyógymód

loading...

A népi gyógyászatban a friss bojtorjánlevelek leve sikeresen kezeli a különböző cisztákat. A bojtorján gyógyítja a vesecisztákat, méh- és petefészekcisztákat a nőknél.

A bojtorjánlé-kezelés hosszú és fegyelmet igényel, de ha egyszer ezzel az eszközzel meggyógyult, a cisztáktól általában örökre és műtét nélkül meg lehet szabadulni.

Bojtorján – egy régi, bevált gyógymód. Még a miómák, fibromák és más daganatok is megadják magukat az erejének, mivel tumorellenes, reszorpciós tulajdonságokkal rendelkezik. A bojtorján szabályozza az anyagcserét a szervezetben, kezeli az egész gyomor-bél traktust, tisztítja a vért.

RECEPT

Fiatal bojtorjánleveleket mossa le, darálja húsdarálón keresztül, préselje ki a levét, öntse egy üvegedénybe, és tegye a hűtőszekrénybe.

loading...

Igya a séma szerint, egyetlen adag kihagyása nélkül.

1. és 2. nap – naponta kétszer 1 teáskanál, 3., 4. és további napokon – naponta háromszor 1 teáskanál.

A kúra – egy hónap. Ha a ciszta egy hónapon belül nem szűnik meg teljesen, a kezelést meg kell ismételni. Háromszor is lehet. Közöttük – egy hónap szünettel.

A kezelés során a hát alsó részébe éjszakára bojtorjánolajat lehet dörzsölni. Ez fokozza a hatást és felgyorsítja a gyógyulást.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial