Blogolunk / Egészség

Eltávolítja a méreganyagokat a hasnyálmirigyből. Normalizálja a működését

A hasnyálmirigy rendszeres tisztítása szükséges a vércukorszint-emelkedések megelőzéséhez és az ételek teljes emésztésének biztosításához. Ennek oka az, hogy a fertőzött mirigy gyakran rejt trematódát (a helminták csoportjába tartozó parazita). Toxinjai megbénítják a hasnyálmirigyet.

1. A mirigy tisztítására a legjobb időpont a májtisztítás után egy hónappal van.
A tisztítás magában foglalja a datolya fogyasztását, alaposan megrágva. A tisztítást reggel, éhgyomorra végezzük. Egyszerre öt datolyát kell megenni. Fél óra múlva reggelizhet.
A tisztítási folyamat során a zsíros, sült és füstölt ételeket ki kell zárni az étrendből. Kerülni kell továbbá a tejet, a vajat, a teát és a kávét. A cukorfogyasztás csökkentése is tanácsos.
Igyon gyümölcskompótot (naponta legfeljebb három liter). A tisztítási eljárás 2 hétig tart.

2. Ha a datolya tisztítókúra nem megfelelő, használhatja a hajdina tisztítókúrát. Öntsön egy pohár hajdinát 0,5 liter kefirbe. Ezt este kell elkészíteni. (A tisztításhoz ajánlott valódi kefirt használni!) Reggelente osszuk két részre a keveréket. Egyik részét reggeli helyett, a másikat pedig vacsora helyett fogyassza el.
Az ilyen tisztítás időtartama 10 nap. Ezután 10 napig pihenjen. És ismételje meg újra a tisztítókúrát. Ez a kezelés legalább hat hónapig tart.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial