A pajzsmirigyproblémák okai sokfélék lehetnek. A pajzsmirigyproblémák első jelei az állandó fáradtság és az apátia. A betegek elkezdik elveszíteni a hajukat, gyorsan híznak és depresszióban szenvednek.
Ha a fenti tünetek bármelyikét észleli, forduljon orvoshoz. Annak érdekében, hogy elkerülje a megbetegedést, folyamatosan erősítenie kell a szervezetét olyan termékekkel, amelyek pozitív hatással vannak a pajzsmirigyére. Ezért javasoljuk, hogy vegye be étrendjébe ezt a csodálatos természetes italt, amely megelőzheti a rákot és más pajzsmirigybetegségeket.
Azok, akik ezt az italt fogyasztották, megszabadultak az állandó fáradtságtól, a száraz bőrtől, a túlsúlytól, a rossz hangulattól és a törékeny körmöktől. És mindezt a gyógyhatású összetétele miatt.
Áfonya – Ez a bogyó antioxidánsokban és jódban gazdag. Érdemes fogyasztani azoknak, akik szeretnék megelőzni a pajzsmirigybetegségeket. Ha azonban pajzsmirigy túlműködésben szenved, nem biztos, hogy érdemes megenni.
Citromlé – Nemcsak a pajzsmirigy működését normalizálja, hanem az immunrendszert is erősíti.
Szerecsendió – Az őrölt szerecsendió kis adagokban hatékony a folyadékvisszatartás ellen.
Fahéj – Ez a fűszer segít a pajzsmirigyünk karbantartásában. Javítja az anyagcserét és szabályozza a vércukorszintet.
Gyömbér – Mérsékelt adagokban a gyömbért pajzsmirigy csomók kezelésére használják.
Hogyan készítsünk pajzsmirigy italt
Összetevők
- 20 ml citromlé
- 0,5 csésze áfonya (100 g)
- 2 csésze víz (400 ml)
- 0,5 teáskanál reszelt gyömbérgyökér
- 5 g fahéj
- 2 g szerecsendió
Elkészítés
Tegyük a megmosott áfonyát és a reszelt gyömbért egy turmixgépbe. Öntse bele a citromlevet és 1 csésze vizet. Ezután adjuk hozzá a fűszereket. Daráljuk le a hozzávalókat. Adjon hozzá még egy pohár vizet. Az első poharat reggel éhgyomorra kell meginni. A másodikat 15 perccel a vacsora előtt. Ha hetente kétszer issza ezt az italt, a pajzsmirigy és az egész szervezet állapota sokat fog javulni!