Érdekesség

Az éjszakai alvó pózunk sokat elárul személyiségünkről – nézd meg mit is mond el Rólad

Mindenki másképpen alszik, s ez többet mond el az Ön személyiségéről, mint gondolná. Az alábbiakban talál néhány fotót melyen különböző alvó pozíciókat látunk, alatta pedig elolvashatjuk a jelentését. Melyik illik Önre?

1.Az oldalán fekszik, térdek kifelé néznek és fel vannak húzva.

1476522588

Ha az oldalán szokott aludni, felhúzott térdekkel, ez azt jelenti, hogy Ön egy nyugodt, megbízható személyiség. Senkinek nem okoz kellemetlenséget és bizalommal néz a jövőbe. Ez azért van így, mert Önnek mindig pozitív a hozzáállása és semmi nem tarthatja Önt vissza. Ha valamit nem olyan módon sikerül elérnie, ahogyan azt Ön kigondolta, akkor keres egy másik módot, melynek segítségével sikerül elérnie célját.

2. Magzat pozíció

1476522878

Ha így alszik, az azt jelenti, szeretné ha védelmeznék és megértenék Önt. Azt is jelenti, hogy Ön kreatív és szüksége van egy olyan módra, mellyel a felgyülemlett érzelmeit ki tudja engedni. Például festésre, táncra, vagy blog írásra lenne szüksége.

3. Hason alvó

1476523051

Ha Ön legszívesebben a hasán alszik, miközben karjai és lábai különböző pozícióban vannak, akkor Ön nagyon impulzív és szívesen veszi kézbe az irányítást. Ezért Ön egy született vezető. Nem fél a változásoktól az életében, sem a magán sem pedig az üzleti szférában. Szeret azonban tervezni és nem szereti a meglepetéseket. Nem adja fel, tetteiért felelősséget vállal, melynek segítségével sikeres lehet.

4. A háton alvó

1476523389

Az a személy, aki a hátán alszik, igazán tudja élvezni az életet. Nagyon szereti, ha a figyelem középpontjában áll, szívesen van emberekkel. Erős egyéniség ezért gyakran nem jön túl jól ki másokkal. Szeret sokat és keményen dolgozni.

5. Mint egy katona

1476524846

Ha Ön úgy alszik, mint a képen szereplő személy, a karok és a lábak szorosan a test mellett, mint egy katona, akkor Ön sokat vár el önmagától és másoktól is. Tudja, hogy mit akar, szereti a rendet és 100 %-ban mindent megtesz azért, hogy ezt el is érje.

6. Egyik kéz a párna alatt, egyik láb felhúzva

1476525096

Ha Ön így alszik, nagyon kiszámíthatatlan személyiség. Mindig valamilyen meglepetéssel áll elő, szereti a kalandokat. Gyakran nehéz döntenie, gyakran változtatja véleményét. Ezért az Ön életében lévő emberek számára nehéz Önt kiismerni.

7. Különböző pozíció

Ha soha nem alszik nyugodtan és mindig változtatja a pozícióját, lehetséges, hogy különböző személyiséggel rendelkezik és olyan személyiségjegyekkel, melyeket még nem fedezett fel….eddig.

Forrás: csodalatos.co
Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial