Érdekesség / Történet

Adott a hajléktalannak egy szelet PIZZÁT… de szinte elájult, amikor megtudta, hogy ki ez a férfi!

Karine Gombeau francia lakos, de életében egyszer látni akarta New York-ot, ahol pizzát enni az utcán, nagyon egyszerű dolog. De amikor meglátott egy hajléktalan férfit, és adott neki egy szelet pizzát, akkor minden megváltozott.

Karine és az ő 15 éves fia New York-ba látogattak. Pizzát vásároltak és sétálni kezdtek. Egy kellemes délutánt szerettek volna eltölteni együtt a Central Parkban. De miután ebédet vásároltak, kicsivel odébb megláttak két hajléktalan férfit, akit nagyon megsajnált.

h1-3

Meglátta, hogy ez a két hajléktalan férfi a szemétben kotorász. Már nem tudta tovább nézni és odament hozzá és beszélgetni kezdett velük. A látvány annyira megindította Karine szívét, hogy a pizza nagyrészét nekik adta, és még elnézést is kért tőlük amiatt, hogy már kihült.

h2-3

“Megkérdezte tőlem, hogy mi van a zacskóban, – megpróbáltam válaszolni angolul, de felét franciául mondtam, majd elnézést kértem tőle, hogy a pizza már kihült, de Ő ezt felelte: “Köszönöm, Isten majd gondoskodni fog rólam!”

h3-2

A nő nem is sejtette, hogy kivel találkozott New York utcán. De két nap múlva, kiderült az igazság. A szálloda egyik személyzete odament hozzájuk és megmutatta nekik az újság címlap fotóját, amelyen Karine és fia volt látható.

h4-3

Mivel ez a hajléktalan férfi igazából nem volt hajléktalan, hiszen a bankszámláján közel 100.000.000$ van. Richard Gere volt az.

h5-2

h6-2

Kiderült, hogy Karine véletlenül arra sétált, ahol Richard Gere “Time Out of Mind” c. legújabb filmjét forgatták, amelyben hajléktalannak volt beöltözve. De Richard Gere ennek ellenére tökéletes példája az emberi jóságnak, hiszen rengeteg hajléktalannak adományoz. A forgatás után Richard Gere a környék összes hajléktalanjának adományozott 100 dollárt. Oszd meg ezt a hihetetlen történetet másokkal is a Facebook-on!

Forrás: buzzblog.eu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial