Egészség / Tippek

A VILÁG EZÉRT A FOGYÓKÚRÁS MÓDSZERÉRT RAJONG! ÍME A FUKUTSUDZI FOGYÓKÚRA!

A fogyókúra szó hallatán mindenki diétára, tornára gondol. Dr. Fukutsudzi azonban felfedezett egy módszert, amihez semmi megerőltetőt nem kell tenned. Feküdd magad karcsúra! A fogyókúra persze nem ilyen egyszerű, vannak szabályok, amiket most meg is mutatunk.

A japán Dr. Fukutsudzi 10 éven keresztül kísérleteket végzett, mire kifejlesztette a módszerét. A doktor úr egy könyvet is kiadott a fogyókúráról, ami több mint 6 millió példányban el is kelt. Dr. Fukutsudzi módszerével gyorsan és könnyedén lehet fogyni, rengetegen hálásak neki, mert nagyobb súlyfeleslegtől sikerült megszabadulniuk a forradalmi módszer által.

A doktor úr szerint a hízás, a hasi zsírpárnák azért alakulnak ki, mert a medencecsont elmozdult.

Hogyan fogyhatsz a Fukutsudzi módszerrel, más nevén a törölköző módszerrel:

Vegyél egy nagyobb törölközőt és tekerd fel szorosan, majd kösd át egy szalaggal. Feküdj le a földre és a feltekert törölközőt tedd a medencecsontod alá. A képen látható módon kell tartanod a kezeidet és a lábaidat. A tenyereknek befelé kell mutatniuk, a kisujjak egymáshoz érnek. A nagylábujjakat is össze kell érinteni, de ezt látni fogod a videón. A gyakorlatot naponta háromszor kell elvégezni és mindössze 5 percet kell így feküdni. Tehát naponta csak 15 percet kell rászánni ahhoz, hogy lemenjen a hasad, a medencéd a megfelelő pózba helyezkedjen.

Az első alkalommal kicsit furcsa így feküdni.Az izmok helyreállnak, ezért kellemes, bár eleinte kissé nehéz ezt a pózt tartani. Aki elsőre nem tud 5 percen át ebben a pózban maradni, az fokozatosan növelje az időtartamot.

Forrás: bidista.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial