Történet

Nézzük mennyi lájkot érdemel ez a drága nagyika, aki ilyen átéléssel festeget! Egyem meg azért sajnos az látszik, hogy nem úgy lát már ahogy fiatalon, de a kezében benne vannak a jól begyakorlott mozdulatok

Nézzük mennyi lájkot érdemel ez a drága naga nagyika, aki ilyen átéléssel festeget! Egyem meg azért sajnos az látszik, hogy nem úgy lát már ahogy fiatalon, de a kezében benne vannak a jól begyakorlott mozdulatok, a kézügyessége határtalan magasságokba visz. Fantasztikus, hogy a hétköznapokban remegő kéz micsoda csodás maradandó alkotásokra képes! Ezek azok az idős emberek, akikről példát lehet venni a kitartásról. Micsoda gondossággal fest, micsoda alázattal. Ne felejtsük el tisztelni az időseket, igazán van mit tanulni tőlük!

– Nagymama a nyolvan esztendős Anna (Anežka Kašpárková) Morvaországban él ,nem tudja elképzelni az életét otthoni munka, vagy kerti tevékenység nélkül. Anna néni Régen a mezőgazdaságban dolgozott ,most festői szenvedélyének él és fantasztikus alkotásokat készít.

 

gsdgsdgsi6

gdsgsdgsi5

gfhgdfhgsdgsi4

ggsdgsdgsi3

gdfghfsdsi2

 

Forrás: szupertamacsok.blog.hu
Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial