Hihetetlen eredmények!
A különböző enzimkészítmények számos nép népi gyógyászatának szerves részét képezik. Olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek aktiválják a máj, a vese és a belek működését.
Segítenek a különböző ételek emésztésében. Az erjesztett tej, zöldségek és gyümölcsök lehetővé tették az értékes élelmiszerek hosszú ideig történő tartósítását, amikor még nem voltak hűtőszekrények. Káposzta, uborka, alma, görögdinnye stb.
Ez a cikk a vörös cékláról szól, amely önmagában is rendkívül egészséges zöldség. Friss levét számos betegség gyógyítására, sőt a leukémia kezelésére is használják.
A „kovászolt cékla összegyűjti gyógyító tulajdonságait”, és az egészségre gyakorolt jótékony hatásai még tovább fokozódnak. Használjon természetes gyógymódokat.
Számos orvosi tanulmány szerint az erjesztett vörös cékla megakadályozza a rosszindulatú daganatos betegségek kialakulását, tisztítja és regenerálja a májat, és a lehető leghatékonyabban eltávolítja a méreganyagokat és a salakanyagokat a szervezetből.
Ezen túlmenően megszünteti a székrekedést és megoldja a gyomor-bélrendszerrel, a belekkel és az emésztéssel kapcsolatos számos más egészségügyi problémát.
A hagyományos orvoslás a vörös cékla kovászát a legjobb természetes gyógymódnak tartja az érelmeszesedés, a visszerek és a vaszkulitisz kezelésére, valamint a magas vérnyomás csökkentésére. Nagyon sokáig normális maradhat még azután is, hogy befejezte a savanyú cékla fogyasztását.
A szervezet méregtelenítésére és regenerálására is kiválóan alkalmas intenzív kemoterápia után.
Ennek a gyógymódnak az elkészítése rendkívül egyszerű. Az elkészítéséhez csak egyszerű, olcsó és könnyen hozzáférhető alapanyagokra lesz szüksége.
Szüksége lesz rá:
- 3 literes üveg
- 700 gramm vörös cékla
- 2 szelet száraz rozskenyér
- 200 gramm cukor (fehér vagy barna – de a mézzel az erjedés nagyon lelassul).
- 100 gramm mazsola
Elkészítés:
Vágjuk a friss céklát apró kockákra vagy vékony szeletekre, és tegyük egy üvegbe.
Adjuk hozzá a mazsolát a kenyeret és a cukrot.
Öntsük rá a forralt, de lehűtött vizet, és jól keverjük össze.
Fedje le ruhával vagy gézzel, és rögzítse gumiszalaggal. Hagyjuk állni meleg helyen 6-7 napig.
Naponta kétszer keverje meg a tartalmát, és ha szükséges, távolítsa el a felszínről a habot.
Egy hét múlva szűrje le.
Vegyen be 3-4 evőkanállal naponta háromszor étkezés előtt. Tartsa a hűtőben.
Az összes felhasználása után megtörténik az első tisztítás és regenerálódik a test. Ezután adjon magának 3 hónapos szünetet, majd ismételje meg a kezelést.
Ezután ismételje meg a 3 hónapos szünetet, és ismételje meg harmadszor is. Egy év elteltével a mája, a veséi, a belei és az egész teste teljesen megtisztul és regenerálódik.
A használata során előfordulhat, hogy egy ideig kisebb hasmenése lesz. A teste megtisztítja magát a méreganyagoktól!
Ellenjavallatok
Ez a gyógymód és az erjesztett ételek általában nem ajánlottak súlyos veseproblémákkal, emésztési problémákkal küzdő emberek számára az akut fázisban.
Ezekben az esetekben tanácsos megbeszélni a fogyasztást orvosával.
Vigyázzon akkor is, ha alacsony a vérnyomása, mert még tovább csökkentheti azt.
Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.