Blogolunk / Egészség / Tippek

Fogfehérítés házilag 1 óra alatt

loading...

Nagyon fontos a jó szájhigiénia és a rendszeres látogatása a fogorvosnak, hogy gyönyörű és egészséges fogaid legyenek. A mai világban elengedhetetlenek a szép fehér fogak.

Azonban a fogak könnyen sárgulnak, vagy színeződnek el, ennek fő oka az öregedés, a genetika, bizonyos gyógyszerek használata, dohányzás vagy a sok kávé.

Hogyan fehérítheted a fogadat természetesen

A kereskedelmi fogfehérítő termékek nem mindig hozzák meg  számodra a kívánt eredményeket és túl sok számos mellékhatásuk van.

Szerencsére, van egy természetes mód, hogy hatékonyan fehérítsd a fogaidat, nagyon rövid idő alatt. Ez egy biztonságos és olcsó módja a fogak fehérítésének. Csomagold a fogaid alufóliába. Megmutatjuk, hogyan kell használni alufóliát, hogy fehérebb fogaid legyenek csak egy óra alatt.

hkhgdtjf

loading...

Fogfehérítés alufóliával:

Annak érdekében, hogy ezt a fogfehérítés technikát, alkalmazd először el kell készíteni a fogfehérítő pasztát. Keverj össze szódabikarbónát és sót egy kis vízzel. Addig keverd amíg az állaga egy kenhető paszta lesz. Az ujjaid segítségével kend be a fogaidat ezzel a pasztával. Ezután helyezz a fogaidra alufóliát a képen látható módon.

A fogakat teljesen fedd be a fóliával. Hagyd a fóliát a fogaidon egy órán keresztül. Az eltávolítás után mosd meg fogad, ahogy máskor is szoktad.

Ezzel a módszer a fogfehérítés teljesen biztonságos és természetes, és nincs semmilyen mellékhatása. Míg el nem éred a  100% -os hatást, ezt a technikát ismételd meg hetente egyszer

És a legjobb dolog, hogy ez a kezelés nem kerül egy vagyonba.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial