Érdekesség

Ezért távolítottam el a mágneseket a hűtőszekrényről! Ha elolvasod te is hamar leszeded őket

loading...

Próbáltál már a régi hűtőszekrényből újat faragni? Ugye, hogy lehetetlennek tűnik? Ne siess a régi hűtőszekrény kidobásával, hiszen léteznek nagyon okos megoldások olcsón átalakítani a hűtőnk külsejét. Íme, nyolc fantasztikus ötlet a szerkesztőség jóvoltából!

Kreatív ötletek

1. Rikító matrica

Ez a legegyszerűbb módja a régi hűtőszekrény kicsinosításának. A különféle matricákkal bármilyen formájú hűtőt a kívánt színre alakíthatunk át.

jgfgjfghfet1

2. Decoupage

A hűtőszekrény a decoupage technikával történő díszítése igényel némi készséget és türelmet. Ugyanakkor a végeredmény egészen fantasztikus lesz! Hidd el, egy ilyen kreatív módon megújított hűtőszekrénnyel minden háziasszony jogosan büszkélkedhet.

gjghdfhet2

3. Festés

A megunt szín átfestése mindig egy járható út. Kis ügyességgel olyan színt is választhatunk, aminek segítségével hűtőnk a lakásbelső díszítőelemévé válik. Mielőtt azonban átfestenénk a hűtőszekrényünket, annak felületét elő kell készíteni!

dthdfhdet3

4. Tapéta

Ha nincs túl sok pénzünk a hűtő megújítására, minden, ami a kezünkbe kerül számításba jöhet. Azaz a régi tapéta is! Könnyű dolgozni vele, gyorsan elkészül és olcsó is.

rhfdfhdket4

5. Fényképek

loading...

A hűtő díszítése emlékezetes pillanatokkal nagyszerű ötlet! Nyomtasd ki kedvenc fényképeidet, majd fedd be vele a hűtőszekrényt. Ez egy kiváló ötlet azok részére, akik szeretik gyakrabban feleleveníteni a régi szép emlékeket.

fhfdturket5

6. Palatábla

Ha a hűtőszekrényt bevonjuk palaalapú papírral, akkor nem csak egy stílusos tárgy fog állni a konyhában, hanem egy valóban praktikus is. Hiszen a palafelületre felírhatunk bármit, hagyhatunk üzenetet, recepteket jegyezhetünk fel rá, vagy éppen rajzolhatunk is.

turdujdfgket6

7. Tükör

Egy tükör a hűtő ajtaján nem csak a hűtőszekrényt magát varázsolja át, hanem a konyhában a térérzetünk is teljesen más lesz.

turturtjkfgket7

8. Fa imitáció

Festék és dekorációs elemek segítségével a régi hűtőszekrényt oly mértékben alakíthatjuk át, hogy szinte rá sem ismerünk majd. Mindezt ráadásul sajátkezűleg! Az ilyen átalakítás különösen akkor lesz nagyon stílusos, ha a konyhánk eleve vintage stílusú.

zjrftjrdtet8

Íme, így alakítható át a régi hűtőszekrény egy kis fantázia és némi anyag felhasználásával. A vendégeidnek meg sem fog fordulni a fejében, hogy az előttük álló technika 10 vagy akár 20 éves.

Próbáld ki magad a lakberendezői szerepben is, és persze ne feledd ezt a cikket megosztani barátaiddal, ismerőseiddel sem!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: ketkes.com

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial