Blogolunk / Lakás / Tippek

A hatékony házi recept ami a csótányoktól is megszabadít…

A csótányok fertőző betegség terjesztő szerepük abból ered, hogy a csótányok, életmódjukból adódóan, rendszerint környezetünk szennyezett helyein (pl. a csatornában, szeméttárolóban stb.) tartózkodnak, ahol az ott levő fertőző anyagokkal táplálkoznak, de az ember közvetlen környezetében található élelmiszereket is rendszeresen látogatják, és szívesen fogyasztják.

A bosszantó a csótányokban hogy mindenhol megtalálhatók, és nagy egészségügyi kockázatot jelentenek az ember számára, mert hordozói végtelen sokféle betegségnek.

Tehát, ezért mi most megmutatunk egy természetes ellenszert, amely segít megszabadulni a csótányoktól, szúnyogoktól és a legyektől.
Ez egy olyan módszer, ami nem tartalmaz semmiféle olyan anyagot, ami káros lehet az egészségünkre.

Hozzávalók:

-1/2 Csésze zsír
-1/2 Csésze sampon
-1/2 Csésze ecet (10% -os).

Elkészítés és használat:

Keverd össze az összes elemet, amíg nem kapsz egy homogén keveréket. Ezután tedd ezt a keveréket egy virágpermetező palackba, és ezzel permetezd be azokat a helyeket, ahol észleled ezeket a rovarokat. Legyen szó csótányról, szúnyogról, vagy légyről. Ezt a szert akár a természetben, a kertben is használhatod, mivel semmilyen káros természetszennyező hatása nincs.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial