Diéta / Egészség

A hasi zsír 5 típusa és hogyan lehet megszabadulni mindegyiktől.

loading...

Manapság sok nő és lány szeretne szép lapos hasat. A legfontosabb, hogy először is kiderítsük, mi okozza a hasi zsírt, és hogyan lehet azt megfelelően eltávolítani.

A hasi zsírnak különböző típusai és különböző okai vannak, amiért megjelenik, és így különböző módon lehet megszabadulni mindegyiktől. Meg kell változtatnia a mindennapi szokásait, és meg kell változtatnia az életmódját.

Egyes esetekben a has az általános súlygyarapodás miatt nő meg, más esetekben pedig bizonyos ételek okozzák.

A hasi zsír 5 típusa

1) Alkoholista has

Ezt az alkoholtartalmú italok, például a bor vagy a sör nagymértékű fogyasztása okozza. Ezek az italok sok kalóriát tartalmaznak. Próbálja meg tehát korlátozni őket, és egyen több gyümölcsöt és zöldséget.

2) „Mami” pocak

loading...

Ez a típus a baba megszületése után jelenik meg, amikor több zsír marad a pocakon. Amit tehet, az a masszázs vagy a testmozgás.

3) Stresszes pocak

A stressz és a rossz alvás nagy hatással van a szervezetünkre, és a hasi területen zsírhoz vezethet. Jó éjszakai alvásra van szüksége, és minden éjjel legalább 8 órát kell aludnia. Hagyja abba az egészségtelen ételek fogyasztását, és kerülje a túl sok kávét is.

4) Hormonális has

Ez a típusú has a hormonális egyensúlyhiány miatt jelentkezik. Próbáljon meg először orvoshoz fordulni. Ezután változtatni kell az étrendben, előnyben kell részesíteni az egészséges zsírokat, és csökkenteni kell a cukor mennyiségét az étrendben.

5) Puffadt és duzzadt has

Ebben az esetben nem annyira a zsírról van szó, mint inkább az emésztőrendszeri problémáról. Emiatt felpuffad, gázokat rejt a szervezetében, és kövérebbnek tűnik. A másik ok, hogy sok vizet tart vissza a szervezetében. Kezdjen el probiotikumokat szedni és igyon sok vizet.

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial