Érdekesség

5 mód, ahogy védőangyalod üzenni próbál neked! Mostantól halld meg az üzenetet!

1. Egyre többet álmodsz

A meglepően élénk, színes, emlékezetes álmok mindig valamilyen üzenetet próbálnak közvetíteni, aminek a forrása belőled (a tudatalattidból) de nemcsak belülről, hanem az univerzumból is érkezhet. Ha meg akarod érteni az üzenetet, amit az angyalod küld, csak csendesedj el, és megkapod kérdéseidre a választ!

2.Hirtelen erősebben érzékelsz

Mintha mostanában élesebb lenne a látásod, a hallásod, a szaglásod, az ízlelésed vagy a tapintásod? Szerencsére, semmi olyant nem fogsz tapasztalni, ami felborítaná életedet – pont azért homályosak az első angyali jelek, hogy hozzájuk tudj szokni.

3. Furcsán viselkednek a szerkezetek

A műszaki cikkek roppant érzékenyek a szellemvilág jelenlétére. Ez annak tudható be, hogy az elektromágneses rezgések kölcsönhatásban vannak annak rezonanciájával.

4. Egyszerűen „megérzel” dolgokat

Holtbiztos vagy olyan dolgokban, amikre ésszerű elmével egyszerűen nem kaphattad meg a választ. Ilyenkor természetesen az angyalok „jeleznek”. És igen, ahhoz is van elég hatalmuk, hogy melletted álljanak egy vizsga vagy állásinterjú idején.

5. Szinkronicitás kísér utadon

Ez az a jelenség, amikor töprengsz egy megoldhatatlan kérdésen, majd pár perccel később megjelenik előtted a válasz egy óriásplakáton vagy a tévében, esetleg egy könyv éppen ott nyílik ki előtted, ahol a sorok magukban rejtik az üzenetet, amire szükséged van. Az egyén és az angyalok egységét, az úgynevezett flow-élményt jelenti.

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: szupertanacsokblog.hu

Facebook Hozzászólások
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial